kwiatuszek24 11.12.04, 16:29 Dziewczyny mam tygodniowa córeczkę, napiszcie mi co mogę jeśc a co nie.Może macie jakąś liste produktów.I czy to naomalne żeby takie dziecko spało człą noc?Dzięki i pozdrawiam.Kwiatuszek24@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettinaj Re: Co jeść! 11.12.04, 16:40 wysylam Ci dietkę na priva, a co do spania to jezeli jest najedzona i nic ja nie boli to tylko zazdrościc oby tak dalej)) pzdr beata i julcia (1 m-c 11 dni) Odpowiedz Link Zgłoś
asha23 Re: Co jeść! 12.12.04, 13:21 Bettinaj, bardzo proszę też o dietkę na:asha23@nospam.gazeta.pl. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
pulcheria2 Re: Co jeść! 11.12.04, 16:50 Hej! Wyślę Ci na priva listę produktów wskazanych/niewskazanych, którą dostałam od doradcy laktacyjnego. Więcej o tym na forum "Karmienie piersią". Tak maleńkie dziecko powinno się budzić w nocy na karmienie. Jeśli tak się nie dzieje, radziłabym budzić małą (choć to niewygodne dla Ciebie). Pokarm nocny jest kaloryczniejszy i bardziej bogaty w to, co w maminym mleczku najlepsze. Jeśli maleństwo ma się prawidłowo rozwijać i przybierać, na początku karmienia nocne są niezbędne. Pozdrawiam i życzę przyjemnego karmienia Ania z Jasiem forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=18192841 Odpowiedz Link Zgłoś
cody2 Re: Co jeść! 11.12.04, 16:50 Ja początkowo wyeliminowałam - wzdymające - groch, kapusta - cytrusy - smażone ciężkostrawne mięsa - przyprawy - czosnek, pikantne A tak wszystko z umiarem i urozmaicone Odnośnie przesypiania całych nocek to radziłabym Ci pilnować, czy przybiera na wadze. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta1977 Re: Co jeść! 11.12.04, 22:15 nie będę się powtarzała odnośnie diety,aczkolwiek powiem tlyko od siebie żebyś nie stosowała diety eliminacyjnej z założenia. Agatka ma teraz 3 miesiące i tydzień i jem praktycznie wszystko i nic jej nie jest. Fakt faktem nie mieszaj i ostrożnie wprowadzaj nowe pokarmy ale nie daj się tak zwariować jak ja na początku. A odnośnie spania też mam takiego aniołka w domu. Początkowo budziła się tylko raz (o 2 potem 3,4,5,6) a teraz śpi do 7. Lekarka tylko pogratulowała mi przespanych nocy co przy okazji czynię i Tobie Pozdrawiam e Odpowiedz Link Zgłoś
sacreble a ja o dietke b. prosze :)))))))) 11.12.04, 22:33 witam czy ja mogłabym dostac dietke na priva.. ? bo własnie daje sie zwariowac po tym jak zaczełam jesc wszystko, włacznie z produktami mocno alergizujacymi. Teraz boje sie wprowadzac nowe produkty zeby nie zepsuc tego co naprawiłam. W sumie jem chyba 5 rzeczy na krzyz i zaczynam lekko swirowac Odpowiedz Link Zgłoś