babolek25 04.01.05, 10:02 Moja córeczka (4 m) rodziła się b. ciężko i mamy zalecone kontrole u neurologa. Byłam raz u "państwowego" - może źle trafiłam, ale szkoda gadać... Czy możecie polecić dobrego neurologa w Warszawie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karkaz Re: polećcie neurologa, proszę 04.01.05, 10:38 Pani dr Szlachetka w przychodni na Kieleckiej jest godna polecenia. Starsza pani, ciepła, serdeczna, spokojna- dzieci ją uwielbiają. I widać, że i ona uwielbia dzieci. Potrzebne skierowanie i możesz się zapisywać. Zaraz znajdę numer telefonu do nich i ci napiszę. Trzymaj się. Aha, jeszcze podoba mi się w tej kobiecie to, że w ogóle nie panikuje i nie straszy, a to zdaje się domena dzisiejszych dziecięcych neurologów Odpowiedz Link Zgłoś
karkaz Przychodnia na Kieleckiej 04.01.05, 10:40 Ul. Kielecka 27 tel. 849 96 81 Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia75 Re: polećcie neurologa, proszę 04.01.05, 10:50 Osobiście odradzam Niekłańską, a na regionalnych znajdziesz sporo postów zachwalających dobrych neurologów. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: polećcie neurologa, proszę 04.01.05, 11:39 Mogę Ci polecić dobrego neurologa, niestety prywatnie. Pani jest bardzo miła, nie straszy, ma świetne podejście do dzieci. Przyjmuje w jednym gabinecie z rehablitanką, od razu więc można też skorzystać (korzystałam z obu i byłam zadowolona). Już nie pamiętam, czy ona, czy jej mąż pracują w szitalu wojskowym na Szaserów. Pani nazywa się Wanda Potakiewicz. Przyjmuje w gabinecie na Sandomierskiej 2 (przedszkole) tel 602 764 370. Pewnie już to robiłaś, ale gdyby nie, to przede wszystkim pewnie każe zrobić usg przeciemiączkowe. Jeśli potrzebowałabyś namiary na dobrego profesora od usg, daj znać, podam. Aha, wizyta to koszt 60-70 zł (nie pamiętam dokładnie) Odpowiedz Link Zgłoś
babolek25 Re: polećcie neurologa, proszę 04.01.05, 14:03 Bardzo dziękuję za wskazówki, będę próbować. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babolek25 Re: polećcie neurologa, proszę 04.01.05, 14:09 Acha, a czy ktoś słyszał o ośrodku Elpis (Wawa Wawrzyszew), jedna znajoma polecała mi tam neurologa. Tylko że to jest ośrodek rehabilitacji, więc może tak badają, żeby mieć pacjentów?... Odpowiedz Link Zgłoś
doris48 Elpis 04.01.05, 14:20 Byłam w Elpisie u doktor Banaszek. Badanie mi sie podobało, bo wcześniej byłam u dwóch innych neurologów i badali mojego Maćka nie tłumacząc co robią i po co to. Pani Banaszek - właścicielka Elpisu miła, kompetentna ale od razu skierowała do rehabilitantki i chodziłam co 2 tygodnie na rehabilitacje a i w domu musiałam ćwiczyć. Synuś krzyczał niesamowicie, ja nie wiedziałam czy dobrze robię te ćwiczenia. Trwało to około 4 mieisęcy i pani rehabilitantka ciągle coś wymyślała, że jest nie tak. W końcu po prostu na własną odpowiedzialnośc zrezygnowałam z rehabilitacji. Mam mieszane uczucia czy rzeczywiście ta rehabilitacja była potrzebna. Chyba wolałabym płacić rehabilitantce żeby sama przeprowadzała ćwiczenia niz samemu to robić. Myślę że z pewnością robiłam to źle a jeszcze serce mi się krajało jak Maciek płakał. Odpowiedz Link Zgłoś