bogibogi 17.01.05, 15:30 Mam wielka prośbę. szukam namiarów na dobrego neurologa we Wrocławiu. Synek znajomej ma ponad rok i nie siada, nie raczkuje , nie chodzi. rehabuilituje go, ale bez poprawy. czy ktos miał podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika121975 Re: neurolog Wrocław 17.01.05, 16:32 Polecam dr Czapską - ordynator oddziału neurologii dziecięcej w szpitalu Marciniaka (prywatnie przyjmuje przy ul. Canaletta) a zdecydowanie ODRADZAM neurologów z Promyka Słońca. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
merces Re: neurolog Wrocław 17.01.05, 17:19 Dlaczego odradzasz z "Promyka"? Tu, w internecie pisano o nich raczej dobrze... . A też już słyszałam negatywną opinię. Ja moge polecić dr Małgorzatę Krause, przyjmuje na Sienkiewicza, prowadziła (z sukcesem) dziecko moich znajomych ze wzmozonym napięciem mięsniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: neurolog Wrocław 17.01.05, 20:04 ja tez polecam dr Ujmę _czapską. Chodzi do niej moja koleżanka z dzieckiem, kóre miało nie siedzieć i co siedzi. Jeśli będziesz zinteresowana, to podam na nią namiar Odpowiedz Link Zgłoś
bogibogi Re: neurolog Wrocław 17.01.05, 21:57 dziękuję wszystkim i proszę o dokładniejsze namiary Odpowiedz Link Zgłoś
mamasowa Re: neurolog Wrocław 17.01.05, 18:23 A ja polecam promyk słońca, chodzę tam z dzieckiem i w rodzinie mam dziecko, które wyleczono właśnie tam! Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: neurolog Wrocław 18.01.05, 10:54 Dlaczego odradzam Promyk? Bo każdemu zalecają Wojtę co wg de Czapskiej NIE JEST konieczne w większości przypadków. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś