anula-p 14.02.05, 22:50 Czym mogę odplamić pobrudzone jedzeniem kolorowe ciuszki? Zależy mi, żeby się nie zniszczyło (prezent!!!!) i boję się ekperymentować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewitek01 Re: Plamy na ubrankach 15.02.05, 08:50 Vanish w żelu; smarujesz plamę, pocierasz dozownikiem, potem razem z Vanishem i proszkiem wrzucasz do pralki (uważywam Vizira); duża szansa że plamy zejdą; Odpowiedz Link Zgłoś
yessa Re: Plamy na ubrankach 15.02.05, 10:17 Polecam PreWash - odplamiacz w sprayu Amwaya. Jeśli plamy nie są zapierane zejdą na pewno. Z tymi starszymi mogą być większe problemy ale warto spróbować. Na pewno ni zniszczysz tkaniny. Mój synek długo ulewał (również zupkami jarzynowymi i przecierami owocowymi) - bez Amwaya nie dałabym rady. Poza tym jest wydajny i bardzo łatwy w stosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiagd gdzie dostane tego Amwaya? 16.02.05, 12:26 gdzie dostane tego Amwaya? juz kilka razy slyszalam o jego skutecznosci. Z góry dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
roxy_roxy Re: gdzie dostane tego Amwaya? 25.02.05, 09:49 czy przy 6 m-cznym dziecku też mozna stosować opisywane przez was odplamiacze??? Odpowiedz Link Zgłoś