Dodaj do ulubionych

co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.04, 12:37
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA IP: 6.1.* / *.endemol-neovision.pl 05.04.04, 14:26
      Zależy gdzie zdajesz -tzn na jakich samochodach jest egzamin-wtedy wybierz tak
      sam jak w WORdDZIE
      • Gość: monika Re: co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.04, 21:56
        na egzaminie mode sobie wybrac na tym którym np sie uczyłam
        • Gość: a Re: co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA IP: 6.1.* / *.endemol-neovision.pl 06.04.04, 09:45
          Ja jezdziłam na Punto i Matizem - Matiz ma krótszy przód i się wyzej siedzi i
          przez to widzisz cały przód a nie tak jak w punto wiesz kiedy dojechałas do
          przodu po tym czy pachołek jest w połowie wycieraczki. Bardzo ważne też jest to
          czy samochód ma wspomaganie -dowiedz się w WORDZIE -bo ja jezdziłam matizem bez
          wspomagania i strzasznie sie namachałamm podczas gdy na puncie był to jedden
          ruch-koniecznie dowiedz sie w osrodk szkoleniowym czy samochody maja
          wspomaganie.
          Tak szcerze mówiac to wszystko jedno który samochód wybierzesz bo są bardzo
          zbliżone.
          A jeszcze jedno zapytaj czy WORD moze nie chce któregoś z tych samochodów
          wycofać, bo w tedy nie ma sensu na nim jeździć.
          • Gość: monika Re: co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 11:18
            o jakim wordzie mówisz ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka