Gość: monika IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.04, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA IP: 6.1.* / *.endemol-neovision.pl 05.04.04, 14:26 Zależy gdzie zdajesz -tzn na jakich samochodach jest egzamin-wtedy wybierz tak sam jak w WORdDZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.04, 21:56 na egzaminie mode sobie wybrac na tym którym np sie uczyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA IP: 6.1.* / *.endemol-neovision.pl 06.04.04, 09:45 Ja jezdziłam na Punto i Matizem - Matiz ma krótszy przód i się wyzej siedzi i przez to widzisz cały przód a nie tak jak w punto wiesz kiedy dojechałas do przodu po tym czy pachołek jest w połowie wycieraczki. Bardzo ważne też jest to czy samochód ma wspomaganie -dowiedz się w WORDZIE -bo ja jezdziłam matizem bez wspomagania i strzasznie sie namachałamm podczas gdy na puncie był to jedden ruch-koniecznie dowiedz sie w osrodk szkoleniowym czy samochody maja wspomaganie. Tak szcerze mówiac to wszystko jedno który samochód wybierzesz bo są bardzo zbliżone. A jeszcze jedno zapytaj czy WORD moze nie chce któregoś z tych samochodów wycofać, bo w tedy nie ma sensu na nim jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: co wybrać ?!PUNTO2, MATIZ CZY MIKRA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 11:18 o jakim wordzie mówisz ? Odpowiedz Link Zgłoś