joolanta 16.02.05, 11:13 No właśnie jak chodzicie, lub chodziłyście na spacery z 2 dzieci (różnica wieku poniżej 2 lat), jak wózek się nadaje dal dwójki, czy może to starsze już samo podąża za wózkiem? jedno jest niemowlakiem a drugie ma 2 latka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna39 Re: Spacery - do mam z dwójką dzieci 16.02.05, 11:39 witam cie to było trcho czasu temu ja urodził sie syn coramiała 2i pół roku i niestety deptała koło wozka , powiem wiecej nawet puszczałam ja do sklepu bo sklep jest w naszym bloku z kartka i zrobiła mi zakupy, jak widze dzieci ktore maja 3 lub 4 lata w wozku to juz jest lekka przesada . nie robmy z dzieci kalek ,niech idzie przy tobie a i tobie bedzie lzej .pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelai Re: Spacery - do mam z dwójką dzieci 16.02.05, 11:40 u nas 3 latek na nozkach, a dzidzius (4,5 miesiaca) w wozku. No, ale moj trzylatek ma tyle energii w sobie, ze dwugodzinny marsz to dla niego pestka. Chyba lepiej sprobowac najpierw krociotki spacerek i zobaczyc jak sobie to starsze radzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: Spacery - do mam z dwójką dzieci 16.02.05, 17:20 no 2,5 i 3 latek spokojnie "zasuwa" kolo wozka, ale mlodsze dziecko???? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka77 Re: Spacery - do mam z dwójką dzieci 16.02.05, 17:32 Nie wiem jak w Polsce, bo ja mieszkam w Niemczech i na razie mam tylko jedno dziecko, ale na ulicach widziałam takie przystawki, które mocuje się do wózka, taka przystawka ma kółka i na niej staje drugie dziecko jak się zmęczy spacerkiem i tez jedzie, no a mama pcha oczywiście. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joolanta Re: Spacery - do mam z dwójką dzieci 17.02.05, 11:11 u "nas" to niezbyt czesty widok a i kupic cos takiego ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Spacery - do mam z dwójką dzieci 16.02.05, 19:10 Bartoszek ma 25 mies., za chwilke pojawi sie dzidziuś. Od ponad pół roku nie uzywam wózka (w ramach przyzwyczajania do chodzenia na nóżkach przy wózku z dzidzią, oraz inwestycji w zdrowie małego). Po spacerze synek wchodzi sam na 3 pietro. Kiedy był młodszy, to raczkował po schodach w górę. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś