aguska10 31.03.05, 10:02 Witam, Was drogie mamusie, ja jeszcze oczekuję na dzieciątko i chciałabym prosić o Waszą radę a mianowicie mieszkam w bloku bez windy na 2 piętrze i interesuje mnie lekki wózek, może wiecie jaki kupić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag2004 Re: lekki wózek 31.03.05, 11:07 na pewno nie Polak Orion, bo to okropny wozek i go nie polecam !!! Ciezki, niezwrotny, malo funkcjonalny, etc... Odpowiedz Link Zgłoś
lilalach Re: lekki wózek 01.04.05, 11:29 polecam wozki "baby dreams" leciutkie, fatwo sie skladają, jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alohaa Re: lekki wózek 01.04.05, 11:59 peg perego sa leciutkie. Moj wazy niecałe 10 kg, i wnoszę go na 4 pietro (dodam że mieszkania są wysze, bo to stary powojenny blok, akltka waziutka więc jest ciężko). Niestety dzidzia+wózek to juz za dużo dla mnie, choc parę razy mi się zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
buzinka1 Re: lekki wózek 01.04.05, 13:43 Ja mam Adbor. Dwufunkcyjny. Mieszkam na 2 piętrze, mam wąskie schody. Znoszę go i wnoszę złożony. Bardzo jestem z niego zadowolona, bardzo praktyczny, dobrze wyposażony ( moskitiera, osłona przeciwdeszczowa, torba), lekki i przede wszystkim niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinia Re: lekki wózek 01.04.05, 14:32 my korzystamy z deltima fokusa, łatwo się składa i jest lekki ok.14 kg, znoszenie z piętra nie sprawia trudności, choć nie próbowałam jeszcze z córcią.. pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
aga863 Re: lekki wózek 01.04.05, 19:30 PER PEREGO PRAMATTE JEST SWIETNY SYSTEM ZIPOW POZWALA NA SZYBKIE ZAMIENIENIE GO Z MINI GONDOLI NA SPACEROWKE ISKLADA SIE JAK PARASOLKA POSLOZY DO 3 LAT TYLKO JAK NA POLSKIE WARONKI JEST DROGI Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: lekki wózek 01.04.05, 19:43 Wychamet Breaker - 13 kg, super wózek. www.wychamet.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pa Re: lekki wózek 01.04.05, 21:57 Ja też przyłączam się do chóru chwalącego Peg Perego. Miałam głeboki (3 pietro, przedwojenny blok) - początkowo znosiłam na raz, potem jak synek przytył to najpierw stelaż a potem synka w gondoli (wszystko się bardzo łatwo składa i rozkłada co też jest dużym plusem). W tym tyogdniu przesiadłam się na spacerówkę Peg Perego - pliko P3 - znoszę w niej synka i spokojnie daję radę (choć są oczywiście lżejsze spacerówki, ale nie wszystkie parasolki nadają się dla półroczniaków). Słowem - polecam Peg Perego. Odpowiedz Link Zgłoś