15.04.05, 09:55
Kupilismy raz, takie żółto niebieskie opakowanie (nie pamietam nazwy pieluch
ale był to nr 2) - beznadziejne!!!!!!!!!
Mocz nie rozkładal sie równo na całej pieluszcze tylko wszystko szlo do
przodu i powodowało, że iGor miał zawsze wielką gule z pieluchy miedzy
nogami - dla nas kompletny niewypał!!!!!
Obserwuj wątek
    • mamaamati Re: Huggies 15.04.05, 11:26
      u nas te pieluchy to też niewypałsad
      nazywały się Soft& Dry ,i faktycznie takie kluchy robiły się w pieluszce,poza
      tym Młodego uczuliły.
      Podobno inne rodzaje HUGGIES są lepsze,ale nie próbowaliśmy
    • camilcia Re: Huggies 15.04.05, 13:50
      bo są 'zwykłe' i 'luksusowe' smile
      my dla małej kupowaliśmy huggies Freedom, to są te lepsze, droższe ale
      mięciutkie, nie odparzały jak u niej żadne inne, rzepy super, ogólnie byłam
      bardzo zadowolona. jak miała półtora roku to przestała sikać w pieluchy,
      doszliśmy tylko do rozmiaru 5-9 (10-14 czy 16 były strasznie wielkie jak na
      nią)
      • bei Re: Huggies 15.04.05, 17:08
        huggies freedom....sa bardzo mięciutkie...zabierają mało miejsca...ale....mniej
        absorbują...ja mam zwyczaj każdą pieluche co 2 godz wymieniac...a jak mały ma
        czas siusiania- to nawet co pól godziny...wg mnie- te pieluszki nie chłona
        rewelacyjnie
    • monia23 Re: Huggies 17.04.05, 12:01
      Kupiliśmy raz i też niewypał. Raz wystarczyło. Twarde jakieś takie...jak już
      Kacper nasiusiał to własnie mocz nie rozpływał się po całej pieluszce tak jak
      pisały mamy wcześniej. Ble. A tych droższych nie próbowałam. Zostałam przy
      pampersach.
    • mamaamati Re: Huggies 04.05.05, 11:05
      kilka dni temu z racji promocji,kupiłam Haggisy te podobno "lepsze" ,
      bo super-flex
      faktycznie jakościowo są bardzo dobre,przewiewne,gule sie nie robią,chłonne
      jedynym minusem jest rozmiar,ja kupiłam 4+(10-16kg),mały waży niecałe 13kg i
      pieluszki są przymałesad((((
      • agusiajasia Re: Huggies 05.05.05, 22:11
        kobitki!
        a nie wiecie o co chodzi z hipciami na huggiesach FREEDOM? na opakowaniu z boku
        sa dwa hipcie do wyciecia. po co?
        • moyka_77 Re: Huggies 23.06.05, 11:13
          Huggiesów używam już 14 miesięcy i z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że
          w naszym przypadku nie sprawdziły sie Soft&Dry (wersja ekonomiczna) po jednej
          nocy mała miała czerwoną pupę. Ten rodzaj Huggiesów nie przepuszcza powietrza
          chociaż nie ma typowej ceratki na zewnątrz. Używaliśmy więc Huggies Freedom i
          były super chociaż brakowało w nich gumeczek w pasie. Po jakimś czasie w
          miejsce Freedomów weszły Super Flexy, które miały właśnie gumeczki w pasie na
          pleckach i brzuszku, ale dzięki tym gumeczkom pomniejszyła się pieluszka w tym
          samym rozmiarze. Uznałam, że mam w końcu pieluchy, które spełniają moje
          oczekiwania i nie rozglądałam się za innymi. Przez jakiś czas używałam
          Pampersów Activ Baby i to była tragedia - przeciekały i ogólnie nam nie
          pasowały. Jakie było moje zdziwienie jak okazało się, że po kilku miesiącach są
          nowe Super Flexy, które różnią się wkładem pieluszki - wprowadzili na wzór
          pampersów wkład żelowy, który to wkład wg. mnie jest mniej chłonny sad( Nowe
          Super Flexy mają paseczek z postaciami z Disneya i już niestety jedną gumeczke -
          na pleckach. Na wzór Pampersów zamienili super pieluchy na badziewie sad(
          Oczywiście jest to moje zdanie. Po 14 miesiącach wierności zmieniam pieluchy,
          może spróbuję tych Dada z Biedronki??
          Pozdrawiam smile)
    • ajk10 uważajcie na rozmiary Huggies 07.10.05, 16:18
      Uwaga dla wszystkich kupujacych Huggies - wielkości sa opisane bardzo źle, ja zawsze kupowałam wieksze, niż wynikało to z wagi dziecka, bo inaczej przeciekały. Ale te dobrane dobrze uważam za rewelacyjne (Soft & Dry), cienkie, delikatne, no i maja elastyczna gumke z tyłu, która p"pracuje", kiedy dziecko siada lub sie kręci. A co do "guli" na przedzie - ja nie zauważyłam specjalnie, żeby się taka robiła, ale chyba lepsza na przedzie niż między nogami? A może po prostu częściej nalezy zmieniać dziecku pieluchy, co?
      • krzyniu1971 Re: uważajcie na rozmiary Huggies 25.11.05, 23:00
        Wynika to z tego że Huggies Superflexy są produkowany w Wielki Brytani a do
        Polski są po prostu sprwadzane i tam jest troszkę inne oznaczenie pieluszek niż
        w Polsce.
        Tam 8-14 kg huggies superflex to jak w Polsce pampers 7-18KG(tylko że Pampersy
        produkują w Polsce lub w Czechach)
    • kajka04 Huggies 15.01.06, 22:55
      używamy od 18 mies. W opakowaniach koloru niebiesko-bordoweg(albo różu
      złamanego)/na 1-e dni kupiliśmy pampersa, ale zupełnie u nas się nie sprawdziły;
      dziecko waży 12 kg,
      używamy huggies nr 5.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka