dora1977 20.04.05, 22:44 Proszę o radę. Jaki rozmiar śpiworka kupić dla synka, który za tydzień kończy 3 m-ce. Widziałam rozmiary 68, 89, 92 ..itd. Nie chcę,żeby był za duży, ale też żeby trochę posłużył. Dzięki za rady Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: Śpiworek do spania 21.04.05, 08:34 Kup największy to długo posłuży. Poza tym numeracja sama w sobie nic nie mówi bo każdy producent nr traktuje trochę inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Śpiworek do spania 21.04.05, 08:40 My kupilismy pierwszy śpiworek w rozmiarze 86, gdy Igor skończył 8 m-cy i spiowrek posłuzył do ukończenia roczku a potem odszedł w odstawke bo Mały strasznie sie w nocy wiercił i sie po prostu zapetlał, A teraz to wstaje w łóżeczku i w ogóle śpiworek odpada bo by sie ciagle przewracal przy wstawawniu ))) Odpowiedz Link Zgłoś
izia30 Re: Śpiworek do spania 21.04.05, 10:29 jezeli chcesz żeby posłuzył, to kup ten największy. dzieki temu nasz słuzył 8mcy, na poczatku był za duży, ale przynajmniej było dziecku lużno, teraz ma uszyty przeze mnie też duzo za duży, ma 22mce, i jeszcze z pół roku będzie dobry Odpowiedz Link Zgłoś