aklekiel Re: CZY POSIADA KTOŚ LEŻACZEK FIRMY ADBOR?? 09.05.05, 08:54 Zamierzam kupić synkowi leżaczek- bujaczek. Na allegro sprzedają nowe firmy Adbor. Jeśli ktoś posiada takowy to proszę o opinię na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: CZY POSIADA KTOŚ LEŻACZEK FIRMY ADBOR?? 09.05.05, 11:45 lezaczka nie mam, ale mam wozek Adbor i jestem zadowolona....(za wyjatkiem malego kosza na zakupy, ale akurat to przy bujaczku nie jest tak wazna rzecza)) ). wiec jest nadzieja, ze i lezaczek nedzie wart wydanych pieniedzy. Ja nato miast mam lezaczek TAKO, tez kupilam na allegro od kogos, kto juz posiadal takowy a dostal drugi w prezencie. I nowiutki dostalismy za pol ceny. I rewelwcja, a wszyscy mi odradzali lezaczek, bo po co, dziecko i tak tam nie bedzie chcialo lezec, a nasze dziecie, ktore ma poltorej miesiaca przebywa na nim pol dnia))). Za bardzo Ci nie pomoglam, wiem, ale chociaz sie wypisalambuzka. Kasia i Szymus Odpowiedz Link Zgłoś
shiraze Re: CZY POSIADA KTOŚ LEŻACZEK FIRMY ADBOR?? 09.05.05, 12:59 Moja siostra kupiła, ale ponieważ jest jeszcze w ciąży, pożyczyła go naszej córci i niestety Maja nie była z niego zadowolona, a i ja też nie. Szybko go oddaliśmy. Po pierwsze nie jest zbyt wyprofilowany (brak wyraźnego "wklęśnięcia" na pupę)i jak sadzaliśmy małą to zjeżdżała do przodu. Trzeba było coś podkładać pod płozy (za bardzo się buja). Następnie mechanizm regulacji oparcia do kitu. Trzeba użyć dwóch rąk, żeby ustawić oparcie, a i tak ciężko wcelować w zębatkę. I jakiś taki wielki ten leżaczek. Ogólnie nie polecam. U nas się nie sprawdził. Mam nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś