Dodaj do ulubionych

CZY POSIADA KTOŚ LEŻACZEK FIRMY ADBOR??

09.05.05, 08:53

Obserwuj wątek
    • aklekiel Re: CZY POSIADA KTOŚ LEŻACZEK FIRMY ADBOR?? 09.05.05, 08:54
      Zamierzam kupić synkowi leżaczek- bujaczek. Na allegro sprzedają nowe firmy
      Adbor. Jeśli ktoś posiada takowy to proszę o opinię na jego temat.
      • grochalcia Re: CZY POSIADA KTOŚ LEŻACZEK FIRMY ADBOR?? 09.05.05, 11:45
        lezaczka nie mam, ale mam wozek Adbor i jestem zadowolona....(za wyjatkiem
        malego kosza na zakupy, ale akurat to przy bujaczku nie jest tak wazna rzeczawink)) ).
        wiec jest nadzieja, ze i lezaczek nedzie wart wydanych pieniedzy. Ja nato miast
        mam lezaczek TAKO, tez kupilam na allegro od kogos, kto juz posiadal takowy a
        dostal drugi w prezencie. I nowiutki dostalismy za pol ceny. I rewelwcja, a
        wszyscy mi odradzali lezaczek, bo po co, dziecko i tak tam nie bedzie chcialo
        lezec, a nasze dziecie, ktore ma poltorej miesiaca przebywa na nim pol dnia))).
        Za bardzo Ci nie pomoglam, wiem, ale chociaz sie wypisalamwinkbuzka. Kasia i Szymus
        • shiraze Re: CZY POSIADA KTOŚ LEŻACZEK FIRMY ADBOR?? 09.05.05, 12:59
          Moja siostra kupiła, ale ponieważ jest jeszcze w ciąży, pożyczyła go naszej
          córci i niestety Maja nie była z niego zadowolona, a i ja też nie. Szybko go
          oddaliśmy. Po pierwsze nie jest zbyt wyprofilowany (brak
          wyraźnego "wklęśnięcia" na pupę)i jak sadzaliśmy małą to zjeżdżała do przodu.
          Trzeba było coś podkładać pod płozy (za bardzo się buja). Następnie mechanizm
          regulacji oparcia do kitu. Trzeba użyć dwóch rąk, żeby ustawić oparcie, a i tak
          ciężko wcelować w zębatkę. I jakiś taki wielki ten leżaczek. Ogólnie nie
          polecam. U nas się nie sprawdził. Mam nadzieję, że pomogłam.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka