wiki27 12.05.05, 20:31 Potrzebne są mi etykietki po słoiczkach Gerber i BoboFrut, jesli macie bardzo prosze o kontaktna emaila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 01:14 Mam trochę, ale można wiedzieć do czego. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 08:06 Możesz zdradzić do czego Ci one są? Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
olgreg Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 08:12 Koleżanka napewno chce wziąść udział w akcji promocyjnej gerbera. Do wygrania są wycieczki do Grecji i ubranka.Można przeczytać o tym np.w najnowszym wydaniu "Mam dziecko".Należy zebrać 20 etykiet aby otrzymać koszulkę w pierwszym losowaniu,ogrodniczki w drugim i bluzę w trzecim.Potrzeba więc 60 etykiet.Ubranka są w rozmierze 86cm. Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_maz Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 08:12 Ja też zbieram. Jest konkurs gerbera, trzeba zebrać 20 etykietek i są nagrody. Główne trzy to jakaś wycieczka gdzieś ale nie wiem gdzie . W ostatnim numerze "Mam dziecko" był ogłoszony konkurs. Odpowiedz Link Zgłoś
moniaweg Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 08:28 Tutaj sa szczegoly www.gerber.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
cocosek1 Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 09:26 nie ma znaczenia chyba z kiedy są takie etykiety, prawda? sprzed paru miesięcy też będą ważne? Odpowiedz Link Zgłoś
ankabialy Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 13:51 a ja mam pytanie.bo chciałam wysłać dzisiaj ale się powstrzymam do 16stego.Ponieważ pisza że na zgloszenia czekają od 16stego.I mam wątpliwości czy jezeli stempel bedzie dzisiejszy to czy uznaja zgłoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 13:52 Dzwoniąłm na onfolinię-liczy sie data stempla pocztowego czyli dopiero można wysłać 16!!! Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
ankabialy Re: Etykiety ze słoiczków Gerber 13.05.05, 14:00 Ufffff.to dobrze ze dzis nie wysłałam DZiękuje bardzo.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś