tropikalna 13.05.05, 23:21 Dziewczyny jak Wasze dzieci tolerują to mleko? Planuję przejść z Bebilonu na inne mleko i słyszałam już wiele opinii że Humana jest dobra. Proszę podpowiedzcie jak to rzeczywiście jest... Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabcia7 Re: Do mam stosujących Humanę... 14.05.05, 00:29 moj synek bardzo dobrze tolerowal Humane z tym ze po niej robil kupcie jak plastelina ja podaje Bebiko Omneo 1 i jestem zadowolona dlaczego chcesz zmienic Bebilon? slyszalam wiele dobrych opini na jego temat,dlatego jestem ciekawa co jest z nim nie tak pozdrawiam sabcia7 Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Do mam stosujących Humanę... 14.05.05, 03:26 Ja używam Bebilonu i Humany. Humanę robię na noc. Bebilon jest na dzień i do kaszek. Próbowałam kiedyś zrobić kaszke kukurydzianą na Humanie i wyszedł glut (czyli pewnie żadnej kaszki się na niej nie da zrobić, albo ja jestem wyjątkowy antytalent). Nie mam jeszcze zbyt dużych doświadczeń z Humaną. Zaczęłam dawać na noc, bo szukałam czegoś lekko strawnego przed spaniem, a zarazem sycącego. Tylko nie wiem, co ci się nie podoba w Bebilonie, to przecież dobre mleko, używamy go od wielu miesięcy i wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Do mam stosujących Humanę... 14.05.05, 10:10 Ja daje mojemu synkowi od 1 mies HUmane i jest wszytsko ok.Wczesniej kiedy przechodzilam z piersi na sztuczne mleko probowalam roznych Bebiko omneo - tragedia gorzkie i nie chcial tego jesc, Hipp - bolal go brzuszek i mial kolki w nocy i to samo bylo jak podalam mu NAN i sprobowalam Humane i jest dobrze.Takze polecam jak najbardziej.Humana ma taka lekka konsystencje kaszki takze jest sycaca. Odpowiedz Link Zgłoś
agadodo Re: Do mam stosujących Humanę... 14.05.05, 10:16 jedna z moich blizniaczek(bo druga to cycek :0-)) je tylko humane, wczesniej probowalam inne mleczka, ale nie bardzo chciala je jesc. Na humanie robie tez kaszke na noc i bynajmniej nie wychodzi glut ) pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Do mam stosujących Humanę... 14.05.05, 10:21 No , mnie juz przekonałyście do Humany, też chcę przejść z Bebilonu. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Do mam stosujących Humanę... 14.05.05, 10:47 bardzo małej smakowala Hmana. teraz niekupuje już, bo w najblizszym sklepie nie ma ale milo wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
daafne Re: Do mam stosujących Humanę... 14.05.05, 10:47 jedyne mleko ktore nie szkodzi mojemu synkowi po kazdym innym ma wzdecia koszmarne Odpowiedz Link Zgłoś
malilka Re: Do mam stosujących Humanę... 14.05.05, 12:02 Mój synek przestawił się z piersi na Humanę i smakuje mu. Kaszki i kleiki też na niej robiłam i wychodziły normalne. No i żadnych problemów z kupkami, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
malilka ps. 14.05.05, 12:03 aaa, kupuję ją w Tesco, nigdzie indziej nie widziałam. To minus, że jest trudno dostępna. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Czemu Humana? 15.05.05, 01:46 Ale czemu Wy zmieniacie z Bebilonu na Humanę?Tansza jest?Bo sie nie orientuję. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: Czemu Humana? 15.05.05, 10:42 Tańsza, ok 10 zł /350g, w aptekach ok 11-12zł,a Bebilon bardzo podrożał i w związku ze zmianą opakowania jest trudno dostepny.Moja mała się Bebilonem nie najada, Humana jest bardziej gęsta i sycąca. Mozna zamówić w internetowym sklepie za rozsądną cenę, bo w sklepach jest rzadko, ale na pewno jest w każdej aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
martynahpt Re: Czemu Humana? 15.05.05, 11:35 Ja kupuje Humane w Superpharm i tam kosztuje dokladnie 9,99. Odpowiedz Link Zgłoś