ania800 24.05.05, 15:09 wcześnie były takie małe krosteczki jak potówki a od wczoraj zrobiły się z tego takie małe place może też tak miałyście smarować to czymś może iść do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joakal Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 14:21 lepiej iść do lekarza albo przynajmniej zadzwonić do niego i spytać co robić Odpowiedz Link Zgłoś
mamamegi Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 21:20 polecam ci krem Oliatum soft, spróbuj napewno nie zaszkodzi,nam bardzo pomógł Odpowiedz Link Zgłoś
em_em71 Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 21:40 U nas plamki, a raczej krostki na czole, robią się od tarcia o siatkę kojca. Po pewnym czasie same znikają. Odpowiedz Link Zgłoś
anbat Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 21:47 Moje pierwsze dziecko miało identyczne objawy. Podejrzewano skazę białkową. Odstawiłam mleko do czasu, aż wszystko zniknęło czyli jakieś 3 tygodnie. Potem powoli zaczęłam jeść wszystko i nigdy więcej się nie pojawiło. Moje drugie dziecko też w tej chwili ma całe czółko jakby w żółtych strupkach (na początku były pryszcze). Tak jak i poprzednio niczym tego nie smarowałam. Trzeba poczekać, aż samo zejdzie. Obiło mi się o uszy, że za te krostki odpowiedzialne są hormony. Odpowiedz Link Zgłoś
s.alina Re: Dziwne plamki na czole 27.05.05, 18:45 Mój synek od jakiegoś czasu ma podobne plamki, które smaruję kremem Oilatum, ale tylko troszkę to pomogło. Może ktoś z was zna lepszy sposób? Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ania800 Re: Dziwne plamki na czole 27.05.05, 21:34 dzęki dziewczyny już powoli schodzi i właśnie nie wiem czy to nie jest czasami od tarcia o prześcieradełko bo mały nim zśnie to trzegłową po całym łóżeczku) Odpowiedz Link Zgłoś
anbat Re: Dziwne plamki na czole 31.05.05, 09:48 Dostałam od pediatry maść do zrobienia.Składniki poniżej. Wszystko zniknęło po jednym dniu! 3% Aciborici Lanolini Vaselini f... (nie mogę rozczytać)33,0 Odpowiedz Link Zgłoś