Dodaj do ulubionych

Dziwne plamki na czole

24.05.05, 15:09
wcześnie były takie małe krosteczki jak potówki a od wczoraj zrobiły się z
tego takie małe place może też tak miałyście smarować to czymś może iść do lekarza
Obserwuj wątek
    • ania800 Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 13:05
      nikt tak nie miał?????
    • joakal Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 14:21
      lepiej iść do lekarza albo przynajmniej zadzwonić do niego i spytać co robić
    • mamamegi Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 21:20
      polecam ci krem Oliatum soft, spróbuj napewno nie zaszkodzi,nam bardzo pomógł
    • em_em71 Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 21:40
      U nas plamki, a raczej krostki na czole, robią się od tarcia o siatkę kojca. Po
      pewnym czasie same znikają.
    • anbat Re: Dziwne plamki na czole 25.05.05, 21:47
      Moje pierwsze dziecko miało identyczne objawy. Podejrzewano skazę białkową.
      Odstawiłam mleko do czasu, aż wszystko zniknęło czyli jakieś 3 tygodnie. Potem
      powoli zaczęłam jeść wszystko i nigdy więcej się nie pojawiło. Moje drugie
      dziecko też w tej chwili ma całe czółko jakby w żółtych strupkach (na początku
      były pryszcze). Tak jak i poprzednio niczym tego nie smarowałam. Trzeba
      poczekać, aż samo zejdzie. Obiło mi się o uszy, że za te krostki odpowiedzialne
      są hormony.
      • s.alina Re: Dziwne plamki na czole 27.05.05, 18:45
        Mój synek od jakiegoś czasu ma podobne plamki, które smaruję kremem Oilatum,
        ale tylko troszkę to pomogło. Może ktoś z was zna lepszy sposób? Proszę o pomoc.
        • ania800 Re: Dziwne plamki na czole 27.05.05, 21:34
          dzęki dziewczyny już powoli schodzi i właśnie nie wiem czy to nie jest czasami
          od tarcia o prześcieradełko bo mały nim zśnie to trzegłową po całym łóżeczkusmile)
        • anbat Re: Dziwne plamki na czole 31.05.05, 09:48
          Dostałam od pediatry maść do zrobienia.Składniki poniżej. Wszystko zniknęło po
          jednym dniu!
          3% Aciborici
          Lanolini
          Vaselini f... (nie mogę rozczytać)33,0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka