dorka1976 01.06.05, 13:25 No właśnie, który mam kupić? Mała na 5 mcy i 12 dni, chce zacząc ściągać mleczko , by miała jak pojde do pracy.. ale nie wiem który, pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qlerka Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 13:28 Mam Medelę i Avent i zdecydowanie polecam Avent. Pomimo tego, że jest to laktator ręczny to zdecydowanie szybciej i dokładniej nim ściągam niż elektryczną Medelą. Odpowiedz Link Zgłoś
s.alina Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 13:35 Polecam AVENT u mnie super się spisuje Odpowiedz Link Zgłoś
aisza23a Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 13:37 LAKTATOR MEDELA jest ok mam i jestem zadowolona, miałam aventy ręczny ale nie byłam zadowolona z niego. Polecam medela. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.m.m Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 13:45 Mam oba (wersje ręczne) i zdecydowanie polecam Avent. Odpowiedz Link Zgłoś
justa78 Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 13:59 zdecydowanie Avent, mam też elektryczną Medele i jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
agatris Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 14:31 ja polecam ręczną Medelę, mi służył rewelacyjnie, wersja elektryczna także. natomiast avent prawie wylądował w śmieciach pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kocianna Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 14:33 Canpol Premium Identyczny jak Avent, a o połowe tanszy. Moze pozycz od kogos i sprawdz sama? Bo jednym bardziej pasuje avent, innym medela, innym własna reka, a inne nie moga odciagnac nic... Odpowiedz Link Zgłoś
dagma72 Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 17:51 Mam AVENT jest rewelacyjny. Nie mam medeli więc nie mogę porównać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_olka Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 20:49 Ja mam laktator Aventa, używałam od drugiego tygodnia po porodzie (sporadycznie) a teraz trzy razy dziennie (wrócilam do pracy) i spisuje się znakomicie. Kupiłam go zreszta z polecenia koleżanki (tylko ten, zaden inny!). Odpowiedz Link Zgłoś
pandora_ Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 22:49 AVENT ISIS. Używałam jakieś 5 miesięcy regularnie i jestem zadowolona. A raczej byłam, uff Ale było warto! A jak mi pomógl w nawałach pokarmu to nawet nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
kajmanka2 Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 01.06.05, 23:31 zdecydowanie MEDELA!! odciaga rewelacyjnie!! sama ustawiasz predkosc tloka, nie musisz sie meczyc reka.. zeby "zrobic" 150ml mleka, potrzebowalam 10 minut Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 02.06.05, 11:41 Przy pierwszym dziecku ściągałam AVENTem i bardzo sobie chwaliłam. Potem okazało się, że drugie dziecko nie umie ssać piersi i cały pierwszy miesiąc karmiłam ją sciągniętym mlekiem z butelki. Zainwestowałam w używana medelę elektryczna - rewelacja. Buczy, ale da sie ja obsługiwać jedną ręką, co jest strasznie ważne (jedną ręką dawałam małej butelke, druga ściągałam mleko). Mozna czytac przy sciąganiu itp. Jeżeli chodzi o ręczna medelę i avent to raczej nie ma różnicy. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dolores12 Re: LAKTATOR MEDELA CZY AVENT? Który polecacie? 02.06.05, 13:29 Ja miałam oba i polecam Medelę elektryczną, bo można ją obsługiwać jedną ręką, podczas gdy drugą podaje się butelkę. Biorąc pod uwagę, że na ściąganie pokarmu potrzeba kilka godzin dziennie (sic!) to jest to spore ułatwienie. Tylko mogłaby ta Medela być cichsza... Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak Re: LAKTATOR MEDELA ...do: dorka1976 02.06.05, 13:37 Napisałam maila do Ciebie Pozdrawiam Odpisz Natalia Odpowiedz Link Zgłoś