agula82 11.06.05, 13:47 hej dziewczyny,czy nie wiecie przypadkiem jak jest z miodem podczas karmienia piersia?!mozna czy nie?/pozdrawiam/aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivka2 Re: miodek 11.06.05, 13:48 Miód uczula, więc lepiej dmuchać na zimne i sobie odpuścić.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: miodek 11.06.05, 13:57 no to juz wiem skad moj maluch ma wysypke,ale ja jestem niemadra.tak mnie cos tknelo,zeby sie zapytac,ale sadzilam,ze miodek bedzie ok i wlasnie jak czytalam Twoja odpowiedz konczylam ostatniego kesa;az mi kolkiem w gardle stanal.wycofalam z diety juz prawie wszystko,oprocz wlasnie miodu((moj maz sie smial,ze powinnam na kroplowki przejsc,bo moja dieta znika z pola widzenia zupelnie/aga Odpowiedz Link Zgłoś
ivka2 Re: miodek 11.06.05, 14:09 Mojej znajomej córka miała wysypkę, po wyeliminowaniu miodu wszystko wróciło do normy.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
agula82 Re: miodek 11.06.05, 14:57 jeszcze jedno,czy jak np ta wysypka jest spowodowana miodem,to czy dodatkowo przez to uczulenie moze miec problem z kupka(w ilosciach sladowych robi sam,tzn puszcza po prostu baka z kleksem,a inaczej musze mu pomagac;i kupka ma zielono/brazowy kolor jest strasznie wodnista i ma mnustwo klaczkow niestrawionego mleka;wyglada jak musztarda francuska./aga Odpowiedz Link Zgłoś
magda270519761 Re: miodek 11.06.05, 21:46 ja pije z mlekiem , dziecku nic nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
abc26 Re: miodek 12.06.05, 12:06 ja jem bardzo duzo miodu i malej nigdy nic nie bylo. Za to obie dostalysmy wysypki gdy okazalo sie ze w mojej diecie jest za duzo mleka. To ono najczesciej uczula. Odpowiedz Link Zgłoś