borowka78 19.06.05, 14:08 Ehhh...i w deserkach jabłkowych Gerbera zdarzają się robaki...OHYDA!!!tak więc co ja mam podawać Synkowi???jakiej marce zaufać? czytałam, że w BoboVicie też bywają takie niespodzianki((więc??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anek.anek Re: Robak:(( 19.06.05, 15:34 nie pozostaje nic innego jak kupować owoce i samemu je przecieraćJeśli masz watpliwości co do jakości owoców, to kupuj w sklepach ze drową żywnością. Odpowiedz Link Zgłoś
niya Re: Robak:(( 19.06.05, 16:38 ja robie córce wszystkie posiłki, soczki i deserki sama jak słyszałam kilka opinii co w takich gotowych się znajduje to wole sama to robić zresztą przy tym tez jest frajda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Robak:(( 19.06.05, 17:36 Przepraszm, a znalazłaś takowego, czy tak ci przyszło do głowy? Osobiście z tą firmą nie mam takich doświadczeń. A ich dania i deserki uważam za zdrowe i smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
borowka78 Re: Robak:(( 19.06.05, 19:42 ZNALAZŁAM i bylam w szoku, bo dotychczas nie miałam co do tej firmy zastrzezen. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Robak:(( 19.06.05, 22:00 To od razu do nich dzwoń i koniecznie napisz, co z tym zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś