zuas23 31.08.05, 09:50 Witajcie, mam synka który skonczył juz 3, 5 miesiąca. Wczoraj zauwazyłam u niego wyzynajace sie 2 zabki na dole. Prosze napiszcie mi czego mogłabym użyc do smarowania dziąsełek, żeby Małemu ulżyc. Dzieki, pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patyczako Re: co na ząbkowanie? 31.08.05, 18:39 Kupujac zel na zabkowanie kierowalam sie tym jak czesto mozna go stosowac na dobe - bo co z tego ze jest super gdy stosowany 2-3 razy dziennie nie przynosi oczekiwanych efektow. Takim zelem ktory moze byc stosowany do 6 razy na dobe nawet co 20 minut jest calgel - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ezagraj Re: co na ząbkowanie? 31.08.05, 19:25 Witam Ja proponuję lek homeopatyczny, granulki na bolesne ząbkowanie CHAMOMILLA – DAGOMED kompleksowy lek homeopatyczny nr 44. Podaje się go w formie rozpuszczonej ( 5 granulek) w niewielkiej ilości wody, 2-3 razy dziennie. Lek można podawać długo i nie szkodzi dziecku. W opakowaniu jest 175 granulek cena około 9.50 zł U nas żele się nie sprawdziły bo mała wylizywała je skrzętnie i nie zdążyły chyba pomóc bo płakała po tym leku jak ręką odjąć, co nie znaczy że czasem sobie nie pomarudziła . U moich koleżanek też się sprawdził ten lek polecam Pozdrawiam Edyta gg 5895723 Odpowiedz Link Zgłoś
zuas23 Re: co na ząbkowanie? 31.08.05, 20:40 bardzo dziekuje za pomoc. Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś