zumaminka 18.10.05, 10:49 Jestem już mamą ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć czy używałam od samego początku chusteczek nawilżanych przy zmianie pieluchy.Czy wy stosujecie je od pierwszych dni?czy może przemywacie pupę wacikiem i wodą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kotula Re: Chusteczki od narodzin? 18.10.05, 10:51 Oczywiście, jeszcze w szpitalu używałam Pampers sensitive. A po dwóch tygodniach przy szczególnie wielkich kupskach wsadzałam małe pupsko pod kran, ale potem przemywałam jeszcze chusteczką i nie używałam kremów. Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: Chusteczki od narodzin? 18.10.05, 10:55 Od pierwszego razu chusteczki Pampers Sensitive + zasypka Alantan. Po samych chusteczkach pupa jest wilgotna i taką zawinać od razu w pampersa niedobrze. Alantan wchłania nadmiar wilgoci, łagodzi itp. itd. karynk Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka Re: Chusteczki od narodzin? 18.10.05, 11:09 Dzięki Córka ma juz 4 lata i niektórych rzeczy poprostu nie pamiatam.Kupuję własnie ostatnie rzeczy do wyprawki i pewnie jeszcze nieraz będę was prosić o radę Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: Chusteczki od narodzin? 18.10.05, 11:35 Pampers Sensitive od początku Odpowiedz Link Zgłoś
justysia98 Re: Chusteczki od narodzin? 18.10.05, 12:11 uzywam ich od samego poczatku i dodatkowo smaruje pupke coreczki linomagiem zeby nie miala odpazen Odpowiedz Link Zgłoś
bonkreta Re: Chusteczki od narodzin? 18.10.05, 12:14 Ja też od początku, Nivea Sensitive bez perfum (próbowałam też Pampersów Sensitive, ale zdecydowanie wolę Niveę). Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: Chusteczki od narodzin? 18.10.05, 12:47 Od początku używaliśmy tylko chusteczek pampers sensitive, w awaryjnych sytuacjach pod kran Odpowiedz Link Zgłoś