Dodaj do ulubionych

Kaszelek a spacer

08.01.06, 12:30
Czy Wy z pociechami wychodziłyście na spacery z kaszlem i czy je kąpaliście.
Szczerze powiem że zapomniałam o to zapytac lekarza.Mały zaraził się od taty,
na szczęście to nic poważnego.Kataru na razie nie ma i mam nadzieję że mieć
nie będzie.
Obserwuj wątek
    • malgos_wo Re: Kaszelek a spacer 08.01.06, 12:39
      My siedzieliśmy w domku i nie kąpaliśmy się przez kilka dni.Profilaktycznie
      syropek Termasil
    • zorza28 Re: Kaszelek a spacer 08.01.06, 13:28
      Na początku kaszlu nie wychodzimy, siedzimy w domu przez kilka dni. A kąpiemy
      się codziennie.
      --
    • jusia9 Re: Kaszelek a spacer 08.01.06, 13:39
      Dzięki dziewczyny.Spacerki sobie odpuszczę a kąpiel jeszcze nie wiem ale może
      co drugi dzień.
      • kasiaa256 Re: Kaszelek a spacer 08.01.06, 14:00
        Ola ma w tej chwili zapalenie oskrzeli, dostaje zastrzyki, ale ja nie widzę
        powodu by dziecka nie kąpać codziennie. Staram się tylko aby nie marzła i
        wszystko jest ok.
    • 1sylwia Re: Kaszelek a spacer 08.01.06, 19:47
      Moje dziecko miało silny kaszel - pediatra pozwoliła na półgodzinne spacery.
      jak przeziębiony a nie ma temperatury - to spacery jak zwykle.
      • pchliczek Re: Kaszelek a spacer 08.01.06, 19:58
        > Moje dziecko miało silny kaszel - pediatra pozwoliła na półgodzinne spacery.
        > jak przeziębiony a nie ma temperatury - to spacery jak zwykle.

Mi pediatra mówiła to samo - nie ma temperatury można wyjść ale nie wzieła pod
        uwagę jednego, że jak dziecko brzydko kaszle to może być zapalenie oskrzeli i
        to zupełnie bez temperatury.
        Myślę, że wiele zależy od tego jak dziecko kaszle bo kaszel kaszlowi nierówny.
        U nas właśnie było zapalenie oskrzeli i mały wylądował w szpitalu a nie miał
        temperatury i humor mu dopisywał. Całe szczęście, że doczytałam na forum, że
        zapalenie oskrzeli może być bez temperatury bo aż się boję myśleć co by było
        jakbym posłuchała pediatry i małego jeszcze ze dwa dni na spacer zabrała sad
        p.
        • jusia9 Re: Kaszelek a spacer 08.01.06, 20:04
          U nas był wczoraj lekarz.Stwierdził przeziębienie i nic poza tym.Miał 37.3st
          tylko.dziś jest ok prócz tego kaszlu.Daruję sobie spacery.
          • lyv Re: Kaszelek a spacer 08.01.06, 21:26
            Spacer sobie daruj ale kąp codziennie,może za wyjątkiem głowy. pozdr
            • elf1977 Re: Kaszelek a spacer 09.01.06, 13:32
              Ja kaszlącej bym na spacer nie zabrała. Kiedy mała jest przeziębiona kąpię
              codziennie, ale nie myję główki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka