mlodamama13 14.01.06, 18:38 Witajcie! Kto stosował Eurespal dla Dziecka i w jakim wieku było Dziecko? Jaki był efekt leczenia? Zauważyłyście jakieś objawy niepożądane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igus_tryn Re: Eurespal 14.01.06, 18:52 Ja dawałam synkowi( 11 mies.)nie byłożadnych skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
misia33 Re: Eurespal 14.01.06, 19:02 Ja mialam zalecenie podawac małej przez 5 dni - jednak nie chciała pic bo chyba jej nie posmakował. Stąd pytanie czy można go podac z np. mlekiem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama13 Re: Eurespal 14.01.06, 19:55 w ulotce jest, że można dodawać do butelki z mlekiem. A ile Mała ma m-cy? Bo mój synek ma 11 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
mewamac1 Re: Eurespal 14.01.06, 22:26 Można z mlekiem. Podawałam 4 miesięcznej córeczce. Żadnych skutków ubocznych, miala trochę mniejszy apetyt, ale tak zwykle jest przy chorobie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gika_gkc Re: Eurespal 14.01.06, 20:24 moj Niunio dostawal go w 12 miesiacu zycia i niestety dostal po tym biegunki wiec kuracja sie nie powiodla Odpowiedz Link Zgłoś
blablatka Re: Eurespal 14.01.06, 21:38 syenk miał jakiegoś upartego wirusa - okrutny katar itp....eurespal pomógł bardzo szybko, dobrze tolerowany Odpowiedz Link Zgłoś
annka12 Re: Eurespal 14.01.06, 21:46 Moja go dostala jak miala 7 mcy na przeziebienie ale niewiele pomogl bo potem antybiotyk Mala miala straszne odruchy wyiotne po nim Rzeczywiscie swinstwo w smaku i ma nieciekawe opinie Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: Eurespal 14.01.06, 23:36 Moja pani dr niejest zwolenniczką Eurespalu, ale kilka razy synek (lat%) już go dostał. Skutków ubocznych niebyło, ale i postępów w leczeniu też nie.Córcia 14 iesiecy była niechętna do picia jeśli chodzi o smak. Także tu też efektów nie było. Mnie za to interesuje bardziej skutecznośc Actifedu i jego skutki uboczne.Ale to lek dla starszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
sabana Re: Eurespal 15.01.06, 00:08 Właśnie skończyłysmy kurację Eurespalem. Nie było żadnych s.ubocznych, Zuzia ma 4,5mies. Ma tylko wredny smak i dziecko "na piersi" może mieć problemy z połknięciem. Podawałam najpierw strzykawką a potem łyżeczką bo z moim mlekiem nie chciała. Odpowiedz Link Zgłoś
ola31121982 Re: Eurespal 15.01.06, 01:07 hej! my jestesmy w trakcie leczenia-podaje 8miesiecznemu Kubusiowi,przyznaje,ze skutkuje szybko,podaje z herbatka,bo w smaku ohydztwo straszne.pa Odpowiedz Link Zgłoś