14.01.06, 18:38
Witajcie! Kto stosował Eurespal dla Dziecka i w jakim wieku było Dziecko?
Jaki był efekt leczenia? Zauważyłyście jakieś objawy niepożądane?
Obserwuj wątek
    • igus_tryn Re: Eurespal 14.01.06, 18:52
      Ja dawałam synkowi( 11 mies.)nie byłożadnych skutków ubocznych.
    • misia33 Re: Eurespal 14.01.06, 19:02
      Ja mialam zalecenie podawac małej przez 5 dni - jednak nie chciała pic bo chyba
      jej nie posmakował. Stąd pytanie czy można go podac z np. mlekiem ??
      • mlodamama13 Re: Eurespal 14.01.06, 19:55
        w ulotce jest, że można dodawać do butelki z mlekiem. A ile Mała ma m-cy? Bo
        mój synek ma 11 tyg.
      • mewamac1 Re: Eurespal 14.01.06, 22:26
        Można z mlekiem. Podawałam 4 miesięcznej córeczce. Żadnych skutków ubocznych,
        miala trochę mniejszy apetyt, ale tak zwykle jest przy chorobie. pozdrawiam
    • gika_gkc Re: Eurespal 14.01.06, 20:24
      moj Niunio dostawal go w 12 miesiacu zycia i niestety dostal po tym biegunki sad
      wiec kuracja sie nie powiodla
    • blablatka Re: Eurespal 14.01.06, 21:38
      syenk miał jakiegoś upartego wirusa - okrutny katar itp....eurespal pomógł
      bardzo szybko, dobrze tolerowany
      • annka12 Re: Eurespal 14.01.06, 21:46
        Moja go dostala jak miala 7 mcy na przeziebienie ale niewiele pomogl bo potem
        antybiotyk Mala miala straszne odruchy wyiotne po nim Rzeczywiscie swinstwo w
        smaku i ma nieciekawe opinie
        • e5121 Re: Eurespal 14.01.06, 23:36
          Moja pani dr niejest zwolenniczką Eurespalu, ale kilka razy synek (lat%) już go
          dostał. Skutków ubocznych niebyło, ale i postępów w leczeniu też nie.Córcia 14
          iesiecy była niechętna do picia jeśli chodzi o smak. Także tu też efektów nie
          było. Mnie za to interesuje bardziej skutecznośc Actifedu i jego skutki
          uboczne.Ale to lek dla starszych dzieci.
    • sabana Re: Eurespal 15.01.06, 00:08
      Właśnie skończyłysmy kurację Eurespalem.
      Nie było żadnych s.ubocznych, Zuzia ma 4,5mies.
      Ma tylko wredny smak i dziecko "na piersi" może mieć problemy z połknięciem.
      Podawałam najpierw strzykawką a potem łyżeczką bo z moim mlekiem nie chciała.
      • ola31121982 Re: Eurespal 15.01.06, 01:07
        hej!
        my jestesmy w trakcie leczenia-podaje 8miesiecznemu Kubusiowi,przyznaje,ze
        skutkuje szybko,podaje z herbatka,bo w smaku ohydztwo straszne.pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka