marchefka27 30.01.06, 15:59 jw - jakie zabawki wyieracie z ulotki ? Jak sie sprawdza np ten slimak FP ? Podoba sie dzieciom ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytafg1 Re: Do zbieających kody pampersa 30.01.06, 16:00 jakie kody? ja kupuje zawsze pampersy a nei widzialam nic o kodach... Odpowiedz Link Zgłoś
agi4 Re: Do zbieających kody pampersa 30.01.06, 17:38 ja tez nie, napiszcie o co chodzi z tymi kodami? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaga78 www.pampers.pl/regulamin.html 30.01.06, 21:47 www.pampers.pl/regulamin.html mam nadzieję ze dobrze wpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
jopiec Re: www.pampers.pl/regulamin.html 06.02.06, 15:34 Warunki uczestnictwa w Programie Do Programu może przystąpić i w nim uczestniczyć każdy, kto spełnia łącznie następujące warunki: a) Otrzymał bezpośrednio drogą pocztową oryginalną Broszurkę, i znajduje się na liście osób do których dokonano wysyłki Broszurki Tak więc prośby o przesyłanie broszurek są zbedne.Ja też dostałam od koleżanki niepampersowej,ale jak widzę nie mogę z niej skorzystać Odpowiedz Link Zgłoś
ancik44 Re: Do zbieających kody pampersa 01.02.06, 20:38 wczoraj dostalismy ślimaka, jest super, gra po przyciśnięciu, jest kolorowy i córeczce sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
kolagulka Re: Do zbieających kody pampersa 01.02.06, 21:03 Ja zbieram na klocki sensoryczne za 100 punktów. Mam czas do 30.06.2006. Odpowiedz Link Zgłoś
conchita1 Re: Do zbieających kody pampersa 01.02.06, 23:46 Ja zbieram na ślimaka Córka pomaga mi z całych sił, bo była chora niedawno i brała antybiotyk. Po tym antybiotyku robi kupki jak noworodek a więc niemal po każdym jedzeniu. W efekcie jedziemy na jumbo pakach i powoli zbieramy... Odpowiedz Link Zgłoś
majutka3 propozycja 03.02.06, 00:27 ja nie zbieram tych kodow, kupuje pampersy ale worek z kodem wywalam-moze ktoras z mam chce, abym jej wyslala kody z moich paczek pampersow? skoro mnie one nie sa potrzebne... wiele ich nie bedzie, ale zawsze to pare kodow szybciej zebranych wyslalabym poczta w kopercie-ktoras mama reflektuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
emilka82 Re: propozycja 03.02.06, 10:09 Chętnie przyjmę od Ciebie jakieś kody, mam dopiero 60pkt, a marzy nam się ślimak. Napisz czy się zgadzasz to wyślę CI adres na priv Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: propozycja 04.02.06, 23:28 plisssss zbuieram bardzo powoli, bo ciągle happy wygrywają canowo -a zakupy robi (oszczedny) mąż Odpowiedz Link Zgłoś
kbonk Re: Do zbieających kody pampersa 03.02.06, 08:16 w jaki sposób można zgłosić się do tego programu i otrzymać broszurkę Odpowiedz Link Zgłoś
pzl8 Re: Do zbieających kody pampersa 03.02.06, 10:18 ja też chętnie przyjmę kody Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: Do zbieających kody pampersa 03.02.06, 10:18 regulamin masz powyźej w linku Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi kody pampersowe-pomocy Autor: kaja12345 03.02.06, 15:24 Proszę o pomoc w zbieraniu kodów z pampersów. Jeśli ktoś ma a nie potrzebuje, byłabym bardzo wdzięczna za odstąpienie Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi kody pampers Autor: kbonk 03.02.06, 15:25 czy ktoś ma do odstąpienia broszurkę - konkurs pampersa Odpowiedz Link Zgłoś
mama_fasolinki Re: kody pampers Autor: kbonk 04.02.06, 23:12 Ja broszurkę do kodów dostałam po przesłaniu danych, o które proszono w książeczce, którą dostałam z gratisami na porodówce. Ponoć można zadzwonić po broszurkę. Podaję nr tel 22/512-01-12, na innych forach mamy pisały, ze jest się trudno tam dodzwonić, ale sie udaje. Ponoć limitowana jest jakoś liczba tych broszurek. Ja już uzbierałam na ślimaczka i czekamy na niego, a przez szał zakupów mamy mnóstwo pampersów Odpowiedz Link Zgłoś
mam6lat Re: kody pampers Autor: kbonk 04.02.06, 23:30 ..jeślibyś miał zbędne kody ))) poproszę o nie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
izabela.bs Re: kody pampers Autor: kbonk 05.02.06, 22:48 ja moge Ci odstapic broszurke Pampersa.Przysłali mi, jak juz wyrzuciłam kody, nie wiedząc, ze mogą sie przydac. A teraz nie kupuje pampersow... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-t220 Re: kody pampers Autor: kbonk 06.02.06, 09:59 Jezeli znajdzie sie jeszcze jakas chetna mama do odstapienia broszurki, to bylabym wdzieczna. U nas sprawdzaja sie tylko pampersy, wiec na pewno ja wykorzystam. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mamajonaszka Re: Do zbieających kody pampersa 05.02.06, 06:56 Ja zbieram na właśnie tego ślimaka. Mój chrześniak dostał go jakiś czas temu i jest to jego ulubiona zabawka. Myślę, że mojemu Jonaszkowi też przypadnie do gustu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: Do zbieających kody pampersa 05.02.06, 19:36 Jak znajdzie się jakaś mamusia, ktora ma na zbyciu kody, to my chetnie przyjmiemy, tym bardziej, ze na taką drogą (jak dla nas) zabawkęnie stac Odpowiedz Link Zgłoś
agi4 Re: Do zbieających kody pampersa 06.02.06, 10:06 jesłi któras z mam chce sie pozbyc kodów, to ja sie po nie zgłaszam.... i z góry dziękuje, moze i ja sie czyms odwdzieczę... pa Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Do zbieających kody pampersa 06.02.06, 12:43 Klocki sensoryczne. Czekam na przesyłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
latozkomarami Re: Do zbieających kody pampersa 29.05.06, 17:52 ja mam chyba problem ze zroumieniu regulaminu. ok zeby sie zglosic do programu trzeba wyslac kupon z broszurki, Ale skad wytrzasnac broszurke???? Odpowiedz Link Zgłoś
anetakor do żona_mi 29.05.06, 18:30 nie można po kimś przejąć broszurki.. trzeba samemu po nią dryndnąć, dodzwonić jest się łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: do zona_mi 05.06.06, 13:19 A dlaczego właśnie mnie o tym informujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
martajoanna1 Re: Do zbieających kody pampersa 29.05.06, 22:48 ja również chętnie przyjmę kody, ewentualnie dokonam wymiany na coć co Wam potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia_chlopczyka Re: Do zbieających kody pampersa 30.05.06, 18:57 ja też jestem chętna na kody, jakby ktoś miał to chętnie przyjmę, adres moge przesłać na priv... noi najważniejsze dziewczyny, kody licza się tylko z 2, 3 i 4... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zapka78 Re: Do zbieających kody pampersa 03.06.06, 22:02 zamienie kody na ciuszki 0-3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
zapka78 Re: Do zbieających kody pampersa 04.06.06, 14:45 zamienie Torbe ciuszków 0-3 miesiące na kody pampersa , wcześniej coś namieszałam, jeśli masz na zbyciu lub potrzebujesz ciuszków dla swojego szkraba, to czekam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
agastrusia Re: Do zbieających kody pampersa 03.06.06, 22:32 Wybraliśmy ślimaka chociaż mój Kacperek jeszcze nie potrafi się nim bawić - jest na etapie walenia wszystkim o podłoge więc ślimak został rozebrany na czynniki pierwsze i zostawiłam dziecku do zabawy wszystko oprócz muszli. Bobo już zdążyło zdewastować nieco stope bo nie gra albo to może tylko kwestia baterii? Odpowiedz Link Zgłoś