no_spell 31.01.06, 20:44 No właśnie, do ktorego miesiaca wasze dzieci mialy problem z gazami? Moja corka ma w tej chwili 3,5 mc i nie widze poprawy. Jest karmiona mieszanka - Bebiko plus piers. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Gazy - jak długo? 31.01.06, 20:53 Gazy? Z tego co wiem, to większość osób dorosłych nadal puszcza bąki. A może miałaś na mysli wzdęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
karola_pp Re: Gazy - jak długo? 31.01.06, 21:13 pewnie chodzi ci o bolesne ich odczuwanie? Moja mała przy gazach wije sie jak żmija. Właśnie chwilę temu podczas karmienia szły jej bąki, więc tak zaczęła się wić, kopac nogami, ciągnąć pierś (niedługo sutki będę miała do kolan) że musiałam przerwać karmienie. Nie dało się z nią nic zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: Gazy - jak długo? 01.02.06, 09:34 Witaj Mój synek miał problem z gazami do 2,5 miesiąca - jednego dnia po prostu przeszło jak ręką odjął i już nie wróciło. Wcześniej wił się, rzucał, szarpał pierś przy jedzeniu i tym podobne rewelacje. Myślę, że układ pokarmowy po prostu dojrzał i pzrestał sprawiać problemy. To pewnie jest tak, że każde dziecko induwidualnie to przechodzi. Aha - ja karmię piersią. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś