iwonkasion 15.03.06, 10:35 jestem mama 1 miesięcznej córeczki. w piatek czeka mni wyjazd (60km w jedna stronę). Co myslicie, czy mogę wziąć mała ze sobą. jade samochodem z mężem. czy ni jest za szybko i za zimno na taka wyprawę?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mzzz Re: spacer 15.03.06, 10:40 Moja mała jak miała 1 miesiąc już też jeżdziła samochodem i też nie krótkie wyprawy bo ok 50 km.Znosiła jazdę ok oczywiście spała.Jak będziesz siedziała z mała z tyłu to myśle że nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba36 Re: spacer 15.03.06, 10:46 Myślę, że spokojnie możesz jeździć, ja od początku Małą brałam ze sobą wszędzie i to jak miała kilka dni. Co do tego czy za zimno, myslę, że swobodnie z miesięcznym dzieckiem możesz już wychodzić, a jeżeli masz taką mozliwość to przecież można uruchomic samochód wcześniej tak, żeby było w nim ciepło jak wsiądziesz z maluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiap1981 Re: spacer 15.03.06, 10:54 Mój Kotuś jeżdził. Zresztą maluszki dobrze śpią przy dźwiękach silnika. 60km to nie jest znowu daleko. Tylko żeby Kocurek nie siedział cały dzień w foteliku. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: spacer 15.03.06, 13:26 Tylko nie nagrzewaj zbyt mocno w samochodzie, bo różnica temperatur w samochodzie i na zewnątrz będzie zbyt duża, a wtedy o przeziębienie bardzo łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
asia06 Re: spacer 16.03.06, 02:15 Po raz pierwszy jechałam z małą samochodem sama 120 kilometrów, jak miała miesiąc i kilka dni. Całą podróż spała, nie było żadnych problemów. Czy za zimno? Nie sądzę, w samochodzie jest przecież ogrzewanie. Odpowiedz Link Zgłoś