moni.l1 17.03.06, 12:50 Pytam,bo szukam opinii na temat dr Kemony ze Świdnicy.Mam chorą córeczkę,8 m.,i chciałabym się z nim skontaktować.Ja jestem z Kotliny Kłodzkiej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Są tu mamuśki z Dolnego Śląska????? 17.03.06, 12:58 mieszkam niedaleko Swidnicy, niestety nie znam tego dr, napisz cos wiecej, co dolega Twojej córeczce, jakiej specjalnosci jest ten dr, popytam wsrod znajomych mam Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Są tu mamuśki z Dolnego Śląska????? 17.03.06, 13:01 hej Ja jestem z Ząbkowic i jeżdżę ze swoją panieneczką (7 tyg)do dr Ujmy do Kłodzka. Mój brat też jeździ ze swoim synkiem (4 tyg) do niego. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
fedex2 Re: Są tu mamuśki z Dolnego Śląska????? 17.03.06, 13:20 Ja mieszkam blisko Świdnicy. Dr. Kemony nie znam i niewiele o nim słyszałam. Wiele dobrego natomiast słyszałam o doktorze Hubercie Koźbiał, przyjmuje prywatnie we wtorki i czwartki od 17, telefon kom. 602116959. Dodatm, że nie byłam u niego z dzieckiem osobiscie. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 dr Ujma Czapska 17.03.06, 13:36 ja jestem z Wroclawia i bylam u niej z synkiem dwa razy.Niestety wydala zla diagnoze.Powiedziala, ze dziecko jest zdrowe a niestety wymagalo dalszej rehabilitacji.Od lekarzy i rehablitantow (roznych) dowiedzialam sie pozniej,ze dr Czapska jest dobra ale w przypadku dzieci starszych, nie niemowlat.I w przypadku powaznych nieprawidlowosci neurologicznych, lekkie bardzo czesto bagatelizuje. U nas na szczescie nic wielkiego sie nie stalo ale syn mogl byc juz dawno 'wyprostowany' a tak caly czas sie jeszcze rehabilitujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: Są tu mamuśki z Dolnego Śląska????? 17.03.06, 14:22 jestem z Jeleniej Gory, wiecnic nie pomoge, ale z dolnego slaska jestem, wiec pisze Odpowiedz Link Zgłoś
moni.l1 Re: Są tu mamuśki z Dolnego Śląska????? 17.03.06, 14:28 Dr Kemona jest ordynatorem dziecięcego w Świdnicy,szpital"Latawiec".Moja córcia ma bakterie w moczu i zapalenie dróg moczowych.Leczę ją już 4 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Są tu mamuśki z Dolnego Śląska????? 17.03.06, 14:33 juz skojarzylam Twoj wątek o opiece zdrowtnej; pisałam ci w nim o wałbrzyskim szpitalu dzieciecym - ponawiam propozycje - bylismy tam pod opieką świetnej pani dr ( Ewa Szafrańska ), mój syn tez mial klopoty z bakteriami Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Są tu mamuśki z Dolnego Śląska????? 17.03.06, 14:39 w ogole szpital wałbrzyski jest lepiej wyposażony w sprzet diagnostyczny; w Latawcu była leczona moja siostrzenica ( tez uklad moczowy ), niestety, nie postawiono tam nawet diagnozy, zaleczono doraźnie objawy, Odpowiedz Link Zgłoś