25.04.06, 09:54
czy siedzicie z dziecmi przed komputerem razem?moja wiki ma4miesiace
Obserwuj wątek
    • amoszyn Re: komputer 25.04.06, 10:04
      Pewnie że tak. czemu nie. co prawda klawiatura i inne przedmioty na biurku są w
      ogromnym niebezpieczeństwie smile ale jeśli chodzi Ci o to, ze to może być
      szkodliwe dla dziecka to myslę ze nie. nasze dzieci to pokolenie telewizji i
      komputerów - nie uchronimy ich przed tym.
    • vanillasky2 Re: komputer 25.04.06, 10:09
      Ja takze siedze,jak juz mały nie wytrzymuje w lezaczku obok mnie i wariuje to
      wtedy go biorę na kolanka i juz jest zadowolonysmile
      • izaw84 Re: komputer 25.04.06, 10:11
        aha to widze ze nie tylko ja biore male do komputera bylam ciekawa czy te fale
        nie szkodza!w sumie to teraz to wszystko szkodliwe jestsmile
        • lenka_style Re: komputer 25.04.06, 11:05
          jasne, że te fale szkodzą sad(, zwłaszcza jak dzidziuś siedzi z Wami przed
          monitorem
          moja malutka śpi w tym samym pokoju, ale przed ekranem nie siedzi
    • cynamonka6 Re: komputer 25.04.06, 13:17
      mój maluch też leży mi na kolanach kiedy coś robię na kompie. Mam wrażenie że
      lubi ten delikatny poszumek. Czyżby zaszłość z życia płodowego?smile))) A że
      szkodzi? Wszysyko szkodzi. Generalnie życie jest bardzo szkodliwe.
    • igulinda Re: komputer 25.04.06, 13:25
      teraz juz nie siedze bo mi klawisze z klawiatury wyjmuje ale wczesniej jak
      najbardziejsmile
      • sous_sol Re: komputer 25.04.06, 18:00
        Pewien naukowiec dziwił się dlaczego dzieci wręcz hipnotycznie wpatruja się w
        ekrany...jeśli chcecie zobaczyć je oczyma dzieci - zróbcie to przez np. aparat
        cyfrowy, komórkę. Migające, latające pasy. To nie jest zdrowe dla oczu dzieci.
        • igulinda Re: komputer 25.04.06, 18:22
          pewnie ze nie jest zdrowe, dla nas tez nie tylko dla naszych dzieci...ale czasem
          sie nie da inaczej napisac postu na forumbig_grin
    • pati775 Re: komputer 25.04.06, 20:21
      siedzi tylko w momencie jak go wlasnie wylaczam bo sie obudzil i konczy sie moj
      czas przed komputerem

a posty pisze jak spi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka