goo11 27.04.06, 10:19 Witam.Mam problem z jazdą samochodem.Mój synek (5 m-cy)strasznie płacze podczas jazdy,nawet na krótkich odcinkach jak wyjazd do sklepu.Nie jest mu raczej gorąco, bo go rozbieramy,nie pomagają zabawki.Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks32 Re: Problem-jazda w foteliku sam. 27.04.06, 10:57 U nas to samo (synek prawie 5 m-cy). Nie toleruje wolnej jazdy i czerwonych świateł, natomiast na autostradzie jest ok - chyba będzie rajdowcem A tak na serio, na początku myślałam, że to problem zimowy ze względu na gruby ubiór. Teraz zrzuciliśmy zimowe ubranie i przez krótki czas było dobrze, ale chyba się już skończyło. Nam pomaga pajacowanie, naśladowanie różnych zwierząt, pokazywanie zabawek, śpiewanie, ale też nie zawsze - jak synek ma ochotę akurat pokrzyczeć to nic nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
krossa1 Re: Problem-jazda w foteliku sam. 27.04.06, 11:50 u nas było to samo, dopuki tomek nie zaczął dobrze siedzieć i zmieniliśmy mu fotelik na siedzący,musicie poprostu ograniczyć podróże i uzbroić się w cierpliwość)) powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś