kikawro 26.05.06, 10:03 witam, od kiedy Wasze dzieci korzystały z mat? Czy mata Tiny Love.. jest rzeczywiście taka świetna? Czy sa inne? ale przede wszystkim dla dziecka w jakim wieku są one przeznaczone? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuleczka28 Re: mata edu - od kiedy? 26.05.06, 10:56 Nam było troszkę szkoda kasy na tiny love, choć ludki wiem że kupują i sobie chwalą, myśmy chcieli dla małej nową. No i zakupiliśmy ZWIERZAKI firmy BABY MIX. Mała bardzo lubi się na niej bawić, ma 4,5 miesiąca. Na macie jest napisane, że jest przeznaczona dla dzieci półrocznych i więcej, pa Odpowiedz Link Zgłoś
maga785 Re: mata edu - od kiedy? 26.05.06, 11:50 Mata Tiny -love od 0 - 10 miesiecy.Potem można zdjąc pałaki i wykorzystywac jako mate do zabawy.Mój syn bawi się na niej od kiedy skończył 2 miesiące.Super sprawa.Szybko nauczył sie chwytać zabawki, przewracać na brzuszek ,bok i plecy.Uwielbia leżeć na macie na brzuszku.Dziennie spędza na macie prawie 3 h. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: mata edu - od kiedy? 26.05.06, 13:47 Walczylam z mezulem o zakup Tiny Love, bo wiem, ze te maty (szczegolnie ta nowosc ZOO) sa swietne - koszmarnie jednak drogie. Poprzestalismy jednak na KOTKU ze Swiata Pluszowych Zabawek Marko (cena kolo 80 zl). Moj maly ma 4 i pol miesiaca i od dwoch tygodni szaleje na tej macie. Jest bardzo kolorowa i ma sporo elementow edukacyjnych. Dla mojego Adasia jest nieco za mala, bo turla sie z niej na podloge, wiec musze obkladac ja dodatkowo recznikami, ale generalnie moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
jagooarek Re: mata edu - od kiedy? 27.05.06, 16:36 mój synek ma 3,5 miesiąca od tygodnia bawi się na macie BABY MIX (90zł), dodatkowo zaczepiam jeszcze inne grzechotki i pluszaki, jest to dla niego bardzo zajmujące. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zenusia Re: mata edu - od kiedy? 27.05.06, 19:02 Tiny Love to naj lepsza mata dzieciak sie wiele uczy .Szkoda że mój syn dostał ja tak póżno bo teraz idze mu ósmy miesiac i już go tak nie interesuje.Wiec polecam dzieciaczką jak naj wcześniej .A zawsze można ją sprzedać i napewno chetni sie znajda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamamatyldy Re: mata edu - od kiedy? 27.05.06, 20:05 Tiny Love jest SUPER!!! Dzidziol fajnie sobie na niej bryka i na pewno ciężko będzie sie jej/jemu na niej znudzic - ma mase bajerów. Naprawde radze jesli Ci szkoda kasy to przyoszczedzic i ja kupic. Zabawki na pałąkach sie zdejmuja, tak zdjęta zabawke mozesz zabrac wszedzie (zabaweczki sa pluszowe i brzecza jak grzechotki). Ja ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.roro Re: mata edu - od kiedy? 27.05.06, 21:30 A my kupiliśmy synkowi matę jak miał 2 m-ce, Tiny Love Plac Zabaw. I faktycznie od tego momentu mogłam złapać chwilę dla siebie, synek świetnie się na tej macie bawił itp. Aż do skończenia 7,5 m-ca, więc myślę, że długo. Teraz, kiedy ma 8 m-cy, siedzi i rwie się na nogi, kompletnie nudzi go leżenie na pleckach, więc zabawki na pałąkach, które kiedyś nad nim wisiały już go nie interesują. I z góry zakładaliśmy, że jak taki czas nadejdzie to sprzedajemy matę na Allegro. Bo przecież synek równie dobrze może siedzieć na kocyku z zabawkami. Także moim zdaniem w macie edukacyjnej chodzi głównie o pałąki z zawieszkami, i z perspektywy czasu przyznam szczerze, że drugiemu dziecku kupię zwykłą kolorową matę, zwracając tylko na to uwagę aby pałąki były nisko, tzn w zasięgu rączek (w matach chyba Canpol te pałąki są takie wysokie i dziecko nie może nic sięgnąć). W tej macie Tiny Love Plac Zabaw jest taka plansza grająca, gdy dziecko uderzy rączkami lub nóżkami, ale mój synek kompletnie się tą częścią nie bawił. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
nataliamackowiak aga.roro 31.05.06, 07:54 masz moze Ty, albo inna mama na sprzedaz tą mate Plac Zabaw(ewent.zoo)? prosz eo info na maila; Natalia Odpowiedz Link Zgłoś