skyneti 06.06.06, 10:14 U mojego synka w kupci pojawiły sie dziwne czarne "niteczki". Z początku myslałam,że to są jakieść robaczki ale to sie nierusza, kiedyś też miał takie coś ale na pare tygodni znikło.Mój syn ma 13 msc. Doradzcie mi, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnie75 Re: Coś dziwnego w kupce??:( 06.06.06, 10:17 Moze skonsumowal kawalek koca np.? Ja u mojego malego w kupalu czesto znajduje brazowe lub niebieskie nitki i juz wiem, jaki pluszak byl "obrabiany" Odpowiedz Link Zgłoś
skyneti Re: Coś dziwnego w kupce??:( 06.06.06, 10:20 też nad tym myslalam ale to niejest nitki Odpowiedz Link Zgłoś
syrena15 Re: Coś dziwnego w kupce??:( 06.06.06, 10:32 u mojej corki tez 1 raz zauwazylam, dzwonilam do lekarki i ona powiedziala ze jesli tylko 1 raz sie pojawily to nie ma sie czym martwic trzeba obserwowac. Na forum wyczytalam ze niektore dzieci maja takie czarne nitki po zjedzeniu banana. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: Coś dziwnego w kupce??:( 06.06.06, 11:43 takie czarne niteczki w kupce to może być krew po zjedzeniu czegoś na co dziecko jest uczulone - mój synek miał takie objawy po deserkach właśnie z bananami lub sokiem pomarańczowym Odpowiedz Link Zgłoś
anek130 Re: Coś dziwnego w kupce??:( 06.06.06, 11:46 na 100% po bananie !!!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
skyneti Re: Coś dziwnego w kupce??:( 06.06.06, 12:40 dzieki za odpowiedzi, rzeczywiscie wczoraj maly jadl banana Odpowiedz Link Zgłoś
gaba36 Re: Coś dziwnego w kupce??:( 06.06.06, 13:03 Ja też miałam taki problem ze 2 miesiące temu. Oczywiście to był banan a chyba długo bym na to sama nie wpadała. Ostatnio jak ugniotłam Małej banana i nie chciała od razu zjeść po 30 minutach jak byk mój ugnieciony banan był pełen nitek z kupy Odpowiedz Link Zgłoś
nurich Re: Coś dziwnego w kupce??:( 06.06.06, 13:12 A co to sa te nitki w bananie? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_2 Re: Coś dziwnego w kupce??:( 11.08.06, 18:23 Ja tez to zauwazylam, ale nie zawsze tak jest po tym bananie. czy to alergicznie, czy z banana? Odpowiedz Link Zgłoś