Dodaj do ulubionych

bioenergoterapeuta

11.07.06, 17:02
tylko prosze sie nie nabijac!!!!!!!!!
smile)))))))
czy ktos byl z niemowlakiem u takiej osoby?
nie bardzo w to wierze ale mam okazje zabrac dzidzi do podobno super goscia
i tak sie zastanawiam czy mu taka wizyta nie zaszkodzi....
tak sobie pomyslalm ze moze alergia przejdzie....

Obserwuj wątek
    • izabellaz1 Re: bioenergoterapeuta 11.07.06, 17:16
      Wcale nie zamierzam się nabijaćsmile Ja sama w ciąży chodziłam do kogoś takiego
      tylko, że ja znałam dokładnie i osobiście tą osobę i ludzi, których wyleczył z
      najcięższych chorób więc byłam pewna, że mi nie zaszkodzi. Ja wierzę w takie
      rzeczy chć to może kogoś śmieszyć ale jak się rozmawia z osobą po kilku chemiach
      i z "wyrokiem", która jest już zdrowa a lekarze twierdzą, że "tak się czasem
      zdazra, że choroba się sama cofa" (tak zaawansowana dodam) to nabiera do takich
      spraw dystansu. Przynajmniej w moim przypadku tak było.
      Jeśli więc masz pewność, że ta osoba jest dobra to jak najbardziej możesz pójść.
      Ze mnie też proszę się nie nabijać dziewczyny;P

Pozdrawiam
      Iza
      • krasnoludekw Re: bioenergoterapeuta 11.07.06, 20:23
        Ja też wierze że coś w tym jest ,ale czytałam gddzieś ale nie pamiętam
        szczegółów że niemowlęta nie powinny mieć stycznośći z energoterapeutą
        ,dokładnie nie napisze ci o co chodzi ale ma to związek z energią jaką ma każdy
        człowiek ona sie u niemowląt kształtuje ,no kurde nie umiem tobie tego wytłumaczyć .
        Każdy człowiek ma aure ,i każde niemowle ma białą i dopiero w którymś momencie
        ona nasiąka emocjami i ziemska energia .................no coś w tym stylu.

Mam znajomych którzy byli z 3 latkiem u takiej osoby i były naprawde efekty a
        konwencjonalna medycyna nie pomagała

Jak sie zdecydujesz to napisz jak poszło ale zastanów sie dobrze !
        • agatekb1 Re: bioenergoterapeuta 11.07.06, 22:40
          no wiec ja tak wlasnie podejrzewam...
          wiem o co Ci chodzi... dlatego zastanawiam sie...
          synek ma problemy ze skora (czasami wyglada to naprawde nieciekawie) i trylko
          dlatego zastanawiam sie nad ta wizyta...
          moze ktos byl z malutkim dzidziusiem????
          ahha ma 7m-cy
          • luna333 Re: bioenergoterapeuta 12.07.06, 06:37
            moja teściowa jest wróżką, zajmuje się również terapią energią jak i masażem mauri itp. Mój mały miał zapalenie płuc (5m-cy) i oprócz tradycyjnego leczenia teściowa dawała mu energię - oczywiście bez antybioli się nie obyło ale akurat takie ciepło jakie ona wytwarza to ciężko zignorować i powiedzieć że nic się nie dzieje. Ale po energii przez chwilę oddychał lepiej.
          • krasnoludekw Re: bioenergoterapeuta 12.07.06, 09:33
            A może zajrzyj na forum Alergie tam są mamy któe nie jedno w życiu przeżyły .
            A jak wygląda sytuacja z pielęgnacja skóry , z odstawieniem alergenu??? musisz
            wykryć winowajce bo jak nie to pewnie i bioenergo nie pomoże.
            Na forum o alergiach są ważne info o pasożytach ----robiłaś badanie kału
            szkraba???

Ja też z dzieckiem przechodzę Alergie i kłopoty skórne narazie jakby
            spokój(odpukać) ale z energoterapeutą bym sie wstrzymała .

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=578
    • smellson Re: bioenergoterapeuta 12.07.06, 09:59
      byłam bo Mała miała problemy z esnem i była bardzo nerwowa ale myślę, że
      bardziej z tego wyrosła niż pomogła bioenergoterapeutka...do osoby obcej chyba
      bałabym się pójść ale top babcia przyjaciela mojego męża, więc było bez obaw
    • steffan Re: bioenergoterapeuta 12.07.06, 12:24
      myslę, że taka wizyta może cie wyleczyc jedynie z nadmiaru kasy w portfelusmile)
      ale z pewnością nie zaszkodzi. a pomoże jedynie wtedy, gdy w to uwierzysz -
      wiara czyni cudasmile))))
      • gosia_1985 Re: bioenergoterapeuta 12.07.06, 12:54
        Uważam że to doskonały pomysł. Wszystkiego trzeba próbować, sama się z
        dzieckiem wybieram.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka