alfikus 16.08.06, 21:04 Czy jest jakiś sposób (nie podany w instrukcji) pod jakim kątem robi się największy otworek w smoczku? Czy mają znaczenie te dwie kreski wyżłobione? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marujama Re: Smoczek do kaszek Canpol 17.08.06, 13:24 Oleńko!! Do podawania kaszek najlepsze są specjalne trójprzepływowe smoczki Canpolu. Nimi możesz zarówno podawać mleko, soczki( najlepiej na I i II- numerki na smoczku) Zaś do kaszek- ja podaję na III, wtedy smoczek się nie zapycha i kaszki szypciej spływają. Numerek musi być zawsze widoczny na górze. Popróbuj na zwykłej wodzie. Nie ma potrzeby ( raczej nie powinno sie zmieniać otworku w smoczku)ze względów higienicznych. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania z tym związane to służę pomocą. Marujama Odpowiedz Link Zgłoś
kreola7 Re: Smoczek do kaszek Canpol 17.08.06, 14:45 Hmmm... ja mam pytanie A dlaczego znaczek powinien być na górze? Ja dawałam małej znaczkiem na dół i teraz tak się przyzwyczaiła, że sama sobie przekręca butlę, jak jest inaczej. Coprawda teraz to i tak nie ma już dla nas dużego znaczenia, bo niedługo będę Maję odzwyczajać od butelki(jest już duża), ale jestem ciekawa...hmmm... Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mycha231 Re: Smoczek do kaszek Canpol 19.08.06, 20:33 Ja podaję przez smoczek do kaszki Campol mleko bo prez smoczek nr 3 za słano leci.nigdy nie zwracałm uwagi pod jakim katem. Jak Agata piła kaszke z butli to ten smok okazał się beznadziejny i poprostu w zwykłym nr 2 zrobiłam większą dziurke i było ok. Odpowiedz Link Zgłoś