kitek50 05.09.06, 13:00 Witam, jaki basen w Warszawie najlepszy dla 5-miesięcznego dziecka? Możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kitek50 basen przy Potockiej czy Polonez 05.09.06, 14:43 Czy ktoś ma jakieś sprawdzone informacje? Od mojej lekarki słyszałam, że kilkoro dzieci i dorosłych na Polonezie złapało grzybicę. Córcia ma 5 m-cy i chciałam ją zapisać na zajęcia na pływalni, ale po tym co usłyszałam trochę się przestraszyłam. Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
monia2611 Re: basen przy Potockiej czy Polonez 05.09.06, 15:18 Niestety nie wiem nic na temat obu tych basenów, ale ja chodzę ze swoim szkrabem od kiedy skończył 6 miesięcy na basen SGGW maja bardzo ladny basen dla maluszków, nie chlorowaną wodę i dobrych instruktorów. Gorąco polecam. Mój brzdąc ma teraz roczek i idzie juz na drugi kurs. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek50 Re: basen przy Potockiej czy Polonez 05.09.06, 16:01 A na SGGW są jakieś zorganizowane zajęcia dla niemowlaków? Możecie podać namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
annab11 Re: jaki basen w Warszawie 05.09.06, 15:34 Polecam SGGW, chodzimy tam od ponad 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lula78 Re: jaki basen w Warszawie 05.09.06, 16:13 My chodzimy na SGGW. Jest tam basen dla takich maluchów, 50 cm głębokości z wodą ozonowaną o temp. 31 stopni. Polecam jeżeli masz blisko. -- www.poradopedia.pl/ - porady na każdy temat Odpowiedz Link Zgłoś