ulap15 21.09.06, 17:55 Mój prawie 5-cio miesięczny synek bardzo mocno wciąga i zagryza dolną wargę. Do tego stopnia, że robi się cała sina. Czy wasze dzieci też tak miały i czy może to oznaczać początek ząbkowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulfa Re: Zagryzanie wargi 21.09.06, 18:31 Mój syn też tak robił i robi do tej pory. Nie wiem, czy to ma związek z ząbkowaniem, mnie się wydaje, że to kolejna mina krórej się nauczył i ćwiczy Odpowiedz Link Zgłoś
mama1_24 Re: Zagryzanie wargi 21.09.06, 19:33 mój synek też tak robił do około 9 miesiąca Odpowiedz Link Zgłoś
mamapati Re: Zagryzanie wargi 21.09.06, 19:48 Moja córeczka zaczęła tak robić kilka dni temu.Rzeczywiście zbiegło się to z początkiem ząbkowania.Może to jednak ma związek?Macie jakiś pomysł jak tego oduczyć?Jak narazie rozśmieszam ją,zajmuję czymś jej uwagę lub daję gryzak wodny.Działa,ale na chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurna Re: Zagryzanie wargi 21.09.06, 20:27 moja 5,5 miesieczna coreczka tez tak robi ) nie martwie sei tym, wyglada to slodko Odpowiedz Link Zgłoś
kassiik Re: Zagryzanie wargi 21.09.06, 20:33 tez wydaje mi się ze to zabkowanie moja półroczna córeczka też tak robi i nie tylko zagryza dolna warge ale i górną Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Zagryzanie wargi 21.09.06, 21:05 mój to tak zgryzł dolną wargę że ma popękane naczynka Odpowiedz Link Zgłoś