Dodaj do ulubionych

Kręcenie główką!!

26.10.06, 20:59
Moj pięciomiesięczny synek od jakiegos czasu leżac w lozczeku strasznie
nerwowo obraca glowke w obie strony bardzo szybko tak jakby sie motał czy ktos
ma taki problem???
Obserwuj wątek
    • aleksik2 Re: Kręcenie główką!! 26.10.06, 22:19
      Raczej nie ma się co martwić,nasz też tak robił i oboje z mężem wpadliśmy w
      panikę.Byliśmy u lekarza który powiedzial,że to może być zapalenie ucha,więc
      poszliśmy do laryngologa,który stwierdzł,że uszy są w porządku.Inny lekarz
      stwierdził,że to może od ząbków,co prawda właśnie wtedy wyrzynały mu się zeby
      ale do tej pory nie wiem co było tego przyczyną.W każdym bądz razie Mały ma
      teraz 15 miesięcy i już tak nie robi,więc myśle że dzieci mają jakieś tam swoje
      dziwne odruchy i już.pOZDRAWIAM
    • agusiak222 Re: Kręcenie główką!! 26.10.06, 22:54
      Nasz siedmiomiesięczny synek robi tak bardzo często, ale tylko wtedy gdy chce mu
      się odbić, wtedy biorę na rączki i noszę aż do skutku. Zawsze mu się odbije
      chociaż trwa to czasem na prawde długo smile
    • agnieszka129 Re: Kręcenie główką!! 27.10.06, 10:14
      Moja siedmiomiesięczna też tak robi i to niemal od urodzenia. była czas że
      miotała się tak podczas snu (czasem nadal tak robi) ale i w czasie czuwania.
      Też nie wiem skąd się to bierze. Może ktoś poradzi?
      • tromysza Re: Kręcenie główką!! 27.10.06, 11:34
        mi pediatra powiedziala, że to może być objaw niedoboru witaminy D.
    • lidkaaa Re: Kręcenie główką!! 28.10.06, 22:44
      Czy on to robi cały czas czy po jakiejś chwili dopiero? Jeśli cały czas to
      faktycznie może byc niedobór witaminy,ale jeśli po poewnym czasie,to dzieci tak
      okazuja zniecierpliwienie i to,że nie chcą już np.patrzeć w tym kierunku,w
      którym są ustawione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka