IP: *.* 29.05.01, 07:56
Witam Drogie Mamymojemu synkowi w wieku 5 miesiecy zaczęły wyżynać sie ząbki - dwie jedynki na dole. Ale od tego czasu /minęły już 2 miesiące/ nic nowego się nie pojawia. Czy to typowe - a może świadczy o braku wit. D. Pomóżcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: niemowlę IP: *.* 29.05.01, 10:55
      W tym temacie wszystko jest typowe. Chyba nie ma to związku z wit. D, ale może powinnaś ją podawać dziecku mimo to? Ząbki rosną jak chcą, ja bym się nie martwiła - 5 miesiąc to dość wcześnie, może zbierają siły? ;-)
    • Gość: marzena Re: niemowlę IP: *.* 29.05.01, 13:42
      cześć AdziaDzięki za odpowiedz, trochę się uspokoiłam. Mój mały dostaje zgodnie z zaleceniem ortopedy 3 krople wit. D. dziennie ale te ząbki jakby przestały wychodzić. dziąsla nie są rozpulchnione i mój synek już sie nie ślini jak na początku. pozdrowieniaMarzena
      • Gość: guest Re: niemowlę IP: *.* 30.05.01, 08:27
        Otóż to, moja córeczka ma dwa ząbki na dole, też wyszły pod koniec piątego miesiąca, i na razie przerwa. To nawet chyba jest tak jak w podręczniku...Pozdrowienia.
    • Gość: guest Re: niemowlę IP: *.* 29.05.01, 17:28
      Moja córeczka ma 8 miesięcy i dopiero tydzień temu wyszły jej dwa zęby u góry (na raz)dolne wyszły w czwartym miesiącuNie martw się na wszystko przyjdzie czas nawet na zęby
    • Gość: guest Re: niemowlę IP: *.* 02.06.01, 12:14
      Drogie Mamy Dziękuję za wszystkie odpowiedzi na temat ząbków u 7 miesięcznego brzdąca. Problem juz się sam rozwiązał bowiem mojemu synkowi właśnie wychodzą kolejne jedynki - tym razem górne.pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka