agacan10 11.11.06, 23:07 CZESC DZIEWCZYNY jakie witaminy uzywacie dla swoich malenstw. ja narazie uzywam VIGANTOL I CEBION. a co wy uzywacie dodam ze karmie piersia. pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: jakie witaminy dla 2 msc dziecka 11.11.06, 23:20 Vigantol. I wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ruffy Re: jakie witaminy dla 2 msc dziecka 12.11.06, 13:12 cebiotin tzy kropelki i witamina D3 jedna kropelka dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
agacan10 Re: jakie witaminy dla 2 msc dziecka 13.11.06, 00:22 czesc dziewczyny dzieki za odpowiedzi mozecie mi powiedziec jaka jest roznica miedzy Cebion, Cebiotin , i cebion multi nie jestem w polsce tak wiec nie bardzo moge isc do apteki sie dowiedziec. dziekuje aga Odpowiedz Link Zgłoś
pmierzow Re: jakie witaminy dla 2 msc dziecka 12.11.06, 13:49 Ja tez Vigantol: 1 kropelka/dz i Cebion Multi 3 kropelki/dz, tez karmie piuersia - takie byly zalecenia lekarza, ale Cebionu nie podaje, nie chce ladowac w dziecko chemii. Odpowiedz Link Zgłoś