Dodaj do ulubionych

pieluszki jednorazowe

IP: *.* 19.08.01, 23:00
Michalek ma 6 miesiecy i od urodzenia uzywa Huggiesow. Po Pampersach dostaje b.duzej wysypki, a Bella Happy przelewa. Hug. sa troche drogie, czy sa moze jakies inne, tansze pieluszki ktore nie maja dodatkow z zadnych balsamow z aloesem itp? Tetra odpada :)
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 20.08.01, 08:45
      Moja Jagódka też teraz dostaje wysypkę od Pampersów. Ja używam na zmianę Huggiesów z ceratki i tych "oddychających" - jedne i drugie sprawdzają się dobrze. Te z ceratki są tańsze, a pupcia się w nich nie odparza. Czasami używam Libero, ale tylko na krótko i nie w upały.
      • Gość: plepla Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 20.08.01, 16:47
        Ja jestem jednak zwolenniczką Pampersów, moja Mała na szczęście nie ma na nie (a właściwie na zawarty w nich lotion)uczulenia. Huggiesów utrzywam sporadycznie i tylko w dzień, bo po całej nocy (sprawdzone kikakrotnie)Huggies był wilgotny na zewnątrz!! Co w Pampersach ngdyt sie nie zdarza.
      • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 20.08.01, 21:08
        Czym się różnią opakowania pieluszek Huggies? Jak odróżnić bawełniane (oddychające) od ceratkowych?
        • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 20.08.01, 21:20
          Oddychajace to - freedom,ceratkowe to - standard
    • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 20.08.01, 21:23
      Aniu,w ostatnim numerze "Mamo to ja" masz porownanie cenowe i jakosciowe wszystkich dostepnych w sklepach pieluszek jednorazowych, z opisem wad i zalet.Z rankingu wynika, ze najlepsze sa Pampers Premiums.Milego czytania.Patyk :sol:
      • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 21.08.01, 00:09
        Dziekuje, ja jednak wole sprobowac tych Huggiesow ceratkowych. Bo po Pampers Premiums wysypka byla taka sama jak po innych Pampersach. Tylko czy w tych ceratkowych w takie upaly maluszkowi nie bedzie za goraco?pozdrawiamAnia
        • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 21.08.01, 09:20
          A ja radzę bez ceratki. Maja Wiktoria miała od Pampersów paskudne otarcia - po Hig. nie. Są delikatnie i wg mnie nie przemakają. Mała śpi w nich i chodzi i NIGDY nie miała odparzeń.Są super.Ale to pewno zależy od dziecka ...Monika P
          • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 21.08.01, 09:29
            To prawda wszystko zależy od dziecka, trzeba kilka rodzajów po prostu wypróbować. Mój Groszek od H. miał potworne odparzenia, a od pampersów nie. Całuski z Poznania
      • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 31.08.01, 08:50
        Też polecam Pampers Premium. Wypróbowałąm wszystkie lepsze marki i rodzaje. Nie odparzają a przy tym i nie przeciekają.
        • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 31.08.01, 12:51
          Jeśli Pampersy odpadają to chyba zostają Huggisy, bawełniane rzecz jasna. Libero też czasami uczulają, ja akurat stosuje je czasami dla własnej wygody, lub gdy małą zajmują się dziadkowie- biega już od dawna , więc ubrać ją w pieluchę to nie lada sztuka. Co do przeciekania to faktycznie H. czasem przeciekną, zresztą Liberot też, trudno trzeba wtedy zmieniać i już. Dla pocieszenia dodam, że większe dzieciazki rzadziej sikają w nocy. Buziaczki.
    • Gość: guest Re: pieluszki jednorazowe IP: *.* 22.08.01, 22:01
      Hej! A ja po wypróbowaniu Pampersów, Huggisów i Libero (wszystkie oczywiście oddychające :) ) polecam te ostatnie. Są tańsze od Hugginsów i bardziej miękkie niż Pampersy. Poza tym zawsze staram się kupować pieluszki w promocjach w hipermarketach. Pozdrawiamy mama Iwona z Wojtusiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka