Dodaj do ulubionych

RATUNKU! SSIE WTYCZKI!!!

IP: *.* 06.11.01, 13:21
Drogie Mamy! Pomozcie!!! Moj 8-miesieczny brzdac buszujac na czworaka po mieszkaniu "szuka" wtyczek od roznych urzadzen, nie wlozonych oczywiscie do kontaktu i gdy tylko taka dostanie w swoje lapki to cap! i do buzi! staram sie chowac przed nim takie wtyczki, ale jest to troche utrudnione, poniewaz ostatnio dogrzewamy sie w mieszkaniu piecykami elektrycznymi i on ciagle kolo nich sie kreci... nic oczywiscie mu sie nie stalo i dbam zeby juz tych wtyczek nie ssal, ale czy to normalne zeby smakowaly mu te metalowe bolce???? czy macie lub mialyscie podobne doswiadczenia?pozdrawiameurasek
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: RATUNKU! SSIE WTYCZKI!!! IP: *.* 06.11.01, 14:16
      Mój synuś ma 15 miesięcy i uwielbia wszystko co jest metalowe (chociaż nie pogardzi również sznurówkami od własnych butów), kiedy tylko próbuję wyjąć mu taki przedmiot z buzi to zaczyna płakać. Sama nie wiem jak mam go tego oduczyć ? Pocieszam się, że mu to przejdzie. Pozdrawiam Magda.
    • Gość: guest Re: RATUNKU! SSIE WTYCZKI!!! IP: *.* 06.11.01, 14:16
      Mówi się że dziecko doskonale wie czego potrzebuje i tak się zastanawiam czy po prostu twój brzdąc nie potrzebuje żelaza ?? - może trzeba by mu go dodać do diety ?Mój mąż np. jak był niemowlakiem to wcinał scianę a jak zaczął dostawać wapno to mu przeszło.PozdrowieniaWika
      • Gość: guest Re: RATUNKU! SSIE WTYCZKI!!! IP: *.* 07.11.01, 09:45
        Moja Zuzia czasem je mydło Ciekawe czego jej brakuje pozdrawiam:hot:Robin
    • Gość: guest Re: RATUNKU! SSIE WTYCZKI!!! IP: *.* 07.11.01, 08:21
      krótka odpowiedź - widocznie im smakują. Pozdrowienia od metalowego sysacza Zośki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka