Dodaj do ulubionych

Re: do moderatora Patyka

IP: *.* 18.02.02, 20:29
Przepraszam, coś za szybko mi się kliknęło...:)Mam prośbę aby coś zdziałać z postami na temat "Kalendarium". Otóż nowe posty zamieszczane przez inne mamy trafiają na moją prywatną skrzynkę - czyżby się jakoś "podłączyły" do mojego postu???Jeśli to możliwe to proszę o interwencję:)Z góry dziękuję:)Agnieszka
Obserwuj wątek
    • Gość: Monika_A/P. Re: do moderatora Patyka IP: *.* 18.02.02, 21:38
      Przy wysyłaniu postu nie odznaczyłaśChcę być powiadomiona/y przez e-mail o odpowiedzi i dzięki temu przychodzą na Twoją skrzynkę.pozdrawiam,Monika A/P
      • Gość: agniecha Re: do moderatora Patyka - do Moniki IP: *.* 18.02.02, 22:25
        Moniko,mój post był odpowiedzią na post Patyka. jesli dobrze rozumuję to te posty, które przychodzą na moją skrzynkę musiały być odpowiedzią na mój, a nie Patyka, czy tak?pozdrawiam,Agnieszka
    • Gość: Patyk Re: do moderatora Patyka IP: *.* 19.02.02, 15:11
      Ja niestety nie moge tego zmienic, ale jest tak jak pisza dziewczyny, trzeba samemu "odkliknac" chec otrzymywania postow z danego watku.pa - Patyk :)
      • Gość: agniecha Re: do moderatora Patyka IP: *.* 22.02.02, 18:59
        Dzięki za informację Patyku - uczymy sie wszak na błędach. A w ogóle to gratuluję pomysłu - bardzo oblegany wąteksmile(mówię z autopsjii...)Widać logika mnie zawiodła - sądziłam, że odpowiedzi to tylko te które dotyczą mojego postu, a nie całego wątku.pozdrawiamsmileAgnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka