123lw 21.11.06, 20:14 moją1,5roczną córkę boli (kokosia) ma ją czerwoną czym ją mogę posmarować smaruję sudocremem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidia23 Re: nietypowe 21.11.06, 20:36 a może ją podziębiła? Usiadła na czymś zimnym..? Lepiej idź do lekaż abo przeziębienie w tym miejscu to nie jest dobre Odpowiedz Link Zgłoś
szeniaa Re: nietypowe 21.11.06, 20:39 zgadza się do lekarza a jeszcze lepiej zrobisz jak rano pobierzesz jej mocz do badania pobierzesz czy nie to do lekarza koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
am25 Re: nietypowe 21.11.06, 20:41 Najlepsza jest zasypka albo mąką ziemniaczana.Pod warunkiem że ma odparzenie.Ale jeśli nie to lepiej pójśc do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
domek_1 Re: nietypowe 21.11.06, 23:22 Jeśli juz od jakiegos czasu dziecko narzeka to oprócz wykluczenia przez badanie moczu zapalenia pecherza dobrzeby było przyjrzeć się sytuacji rodzinnej tzn. czy ktoś sam na sam jest z dzieckiem i pózniej ta bolesnosc sie nasila? Piszę dlatego bo moja córka była molestowana przez mojego męza właśnie jak skończyła rok. dopiero około dwóch latek skojarzyłam fakty zaczerwienienie sromu itp. Jest to niewątpliwie ważna sprawa, przyjrzyj się temu dokładnie nawet jesli uważasz że w twojej rodzinie jest to niemozliwe. Ja też tak myślałam....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś