Gość: darek IP: *.* 27.02.02, 12:36 Mój synek wczoraj wieczorem zademonstrował mamie i tacie to co tak go denerwowało ostatnio, lewa dolna jedynka już jest, prawa tuż tuż. Także zanim Maciej skończy 4,5 miesiąca został wampirekiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorcia25 Re: HA, już jest ząb IP: *.* 28.02.02, 19:01 Moje gratulacje Mojej Sarci kielki zaczely wychodzic w wieku 3 mies. i do tej pory ich nie ma ... Cos mi sie wydaje ze jak wyjda to wszystkie na raz ... bo i dol jest juz bielutki i Sarcia strasznie sie slini i wszystko jest w buzi , ale jak juz pisalam ma tak od 3 mies. zycia , a 24 lutego stuknelo jej juz pol roczku .POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia2 Re: HA, już jest ząb IP: *.* 01.03.02, 00:35 Gratulujemy kolejnemu zębiełkowi!!!I życzymy, zeby jednak nie był takim wampirkiem jak mój synuś, który z okazji ujawnienia się obu dolnych jedynek użarł mamę do krwi w pierś.Pogryziona Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysia Re: HA, już jest ząb IP: *.* 01.03.02, 00:50 Hej! Mój chłopak tez ma już zęba! Tylko, że On 18 lutego skończył 9 miesięcy a nie 4,5!!!ale ciesze sie bardzo, bo już była ogromna presja społeczna...pozdrawiamy wzystkich zebowiczów. Joanka z Kubą! Odpowiedz Link Zgłoś