kasia.ola 25.11.06, 21:34 o co chodzi w metodzie "uśnij weszcie"???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: uśnij wreszcie 25.11.06, 21:45 O to, że po przeczytaniu ksiazki uważasz, że długi płacz twojego dziecka przez kilka dni jest niską ceną za naukę zasypiania w samotności, z twoją sporadyczną zdawkową obecnością. Odpowiedz Link Zgłoś
renia1807 Re: uśnij wreszcie 25.11.06, 21:49 Jak jesteś wrażliwą mamą, to lepiej nie pytaj, bo to metoda nie dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: uśnij wreszcie 25.11.06, 22:29 Moja córa 5 miesięcy usypia sam w łóżeczku. Synowi trzeba czytać książeczke , ale i to nie pomaga. Wraz kilka razy przybiega do nas do pokoju zanim zaśnie. Nie pomagają prośby. www.lidia23.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pati775 Re: uśnij wreszcie 25.11.06, 21:56 to prawda co pisza dziewczyny ale jak zawsze kij ma dwa konce procz drastycznej metody nauczenia malucha samodzielnego zasypiania mozna dowiedziec sie wiele ciekawych rzeczy na temat snu niemowlecia i najszestszych bledow popelnianych przez rodzicow w tym temacie wiec zamiast przestrzegac przed "usnij wreszcie" czasem warto ta ksiazke polecic zeby rodzic mogl zapobiec ewentualnym problemom przy zasypianiu i spaniu u malucha ps. kasia.ola napisalam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: uśnij wreszcie 26.11.06, 13:36 Usnij wreszcie przerabiałam to ale stwierdziłam ,że jestem sadystką anie matką dziecko wyło a na dodatek głodzić kazali wole juz język niemowląt . Odpowiedz Link Zgłoś