Dodaj do ulubionych

RTUNKU!!!! Krew w kupce

IP: *.* 23.05.02, 07:38
Dziewczyny pomozcie!wczoraj w ostatniej wieczornej kupce mojej 2 miesiecznej corki odkrylam kawaleczki krwi! :O Na szczescie nie bylo ich duzo, ale jednak. W nastepnej kupce, dzis rano juz krwi nie bylo.Poradzcie, czy juz leciec do lekarza czy poczekac na nastepny taki "wypadek"? Zmierzylam malej goraczke - byla ok. Dodam ze od kilku dni jest troszke marudna.Bede wdzieczna za kazda rade :jap: zaniepokojona EwaT
Obserwuj wątek
    • Gość: 0107 Re: RTUNKU!!!! Krew w kupce IP: *.* 23.05.02, 08:05
      Cześć!Ja też znajdywałam czasem ślady krwi w kupce synka. Nasza lekarka powiedziała, że dopóki są one jasno czerwone, świeże i mało ich, to po prostu pękło tylko jakieś naczynko w odbycie, a spowodowane zostało to wysiłkiem podczas parcia. Dodam, że zdarzało się to, kiedy Łuki był mniej więcej w tym samym wieku co Twoja córeczka. Teraz ma 2 latka, jest zdrowy, a nasz jedyny problem z jego kupkami, to taki, że mogłyby w końcu zacząć trafiać do nocnika.:lol:A poważnie, obserwuj kupki, jeżeli nie znajdziesz w nich nic niepokojącego to na następnej wizycie kontrolnej powiedz pediatrze, że coś takiego miało miejsce.Pozdrawiam, Basia.
    • Gość: EwaT Re: RTUNKU!!!! Krew w kupce IP: *.* 23.05.02, 15:30
      Basiu,dzieki za uspokojenie, kolejne kupki tez byly ok, wiec pewnie masz racje z tym naczynkiem krwionosnym. Malutka faktycznie natezala sie bardziej niz zwykle.Panidoktor oczywiscie powiem na wizyciepozdrowionkaEwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka