Gość: Elf IP: *.* 02.06.02, 19:22 Z radością zawiadamiamy, że dnia 16 maja na świat przybył nowy mieszkaniec Wrocławia - Aleksander Wiktor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosiaLachowska Re: Mamy synka! IP: *.* 02.06.02, 23:11 Gratuluje nowego czlonka w rodzinie wszystkiego najlepszego dla Aleksandra jak i dla Jego mamusi pozdrawiamgosia m.Filipka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexia Re: Mamy synka! IP: *.* 03.06.02, 11:18 Gratulacje Wszystkiego najlepszego!!!Szczególne pozdrówka dla Aleksandra Wiktora od...Wiktora Aleksandra, który 10 maja skończył pół roczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola_Budna Re: Mamy synka! IP: *.* 05.06.02, 22:40 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Życzymy dużo zdrowia i radości.Pozdrowienia Ola mama Jasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MartaB Re: Mamy synka! IP: *.* 06.06.02, 08:23 No to gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!No proszę a mój mały mężczyzna ma już 3 i pół miecha Dorosły z niego facet Pozdrawiamy,MartaB i Staś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justys Re: Mamy synka! IP: *.* 06.06.02, 21:54 Gratulacje!!!Z Wrocławia, więc potencjalny "kolega z klasy" mojego synka, który mi się wydaje strasznie duży, bo ma 4 miesiące, ale praktycznie to jest rówieśnikiem Waszego Aleksandra Wiktora .Pozdrawiamy i życzymy dużo zdrówka! Justyna i Piotruś Odpowiedz Link Zgłoś