Dodaj do ulubionych

EUREKA !!!!!!!

IP: *.* 24.08.02, 21:22
Hej!Po raz pierwszy chyba nie piszę by się pożalić i zaczerpnąć porady, ale by podzielić się z Wami wielką radością. Po 6 tygodniach poszukiwań złotego środka na kolki mojej Perełki, udało się! Straciłam już wszelką nadzieję, którą zresztą skutecznie odbierali mi kolejni lekarze. Podczas dwutygodniowego pobytu w szpitalu, gdzie bawiłyśmy ostatnio z powodu zapalenia uszu, Miśka zaginała z wiedzy o kolce wszystkich pediatrów, którzy pracują w tym największym we Wrocławiu szpitalu oraz wszystkie, nawet najbardziej doświadczone, piguły. Nie pomagało nic. Kończyło się na czterokrotnym w ciągu doby odgazowywaniu Małej przez rurkę i tonie leków. Ale nawet mimo takiej pomocy Paulina krzyczała tak, że przez dwa tygodnie pozostali mali pacjenci nie mieli spania (o mnie i pielęgniarkach nie wspominając :-) ). A od dwóch dni moja córa śpi spokojnie (ja też), nie wygląda jakbym jej wsadziła pod śpioszki nieźle nadmuchany balonik i nawet zaczęła się uśmiechać jak przystało na 8-tygodniowego bobasa. Zdradzę Wam w końcu to cudo, może komuś się przyda. Są to czopki z tej samej "rodzinki", co wielokrotnie tu polecany Viburcol (niestety nie skuteczny u Pauliny) o nazwie Spascupreel S. Tylko pół czopka, a życie nabiera nowych barw !!!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka