ekaczmarczyk 03.12.06, 21:09 Mam pytanie. Mój synus ma czasami problemy z kupką. Pobudzamy go (rzadko bo rzadko ale jednak ) termometrem. Czy któraś z Was też tak robi? Wiem że to ostateczność ale czasami bardzo się męczy. Podtrzymajcie mnie na duchu Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamooschka Re: Problem z kupką:( 03.12.06, 21:13 A czym/ jak jest karmiony? Mój przestał się kłopotać jak z Bebiko przeszłam na Bebiko omneo. Dorażnie, jak się bardzo męczył, pomagałam termometrem. Może znajdziesz przyczynę, ale w ostateczności od czasu do czasu termometr raczej nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Problem z kupką:( 03.12.06, 21:20 Karmię go moim pokarmem i Bebilonem HA. Dziękuję Ci za odpowiedź. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lafey76 Re: Problem z kupką:( 03.12.06, 21:20 Ile synus ma m-cy?Polecam herbatke plantex badz ulatwiajace trawienie z Hippa i tak jak poprzedniczka napisala przejscie na bebiko omneo.Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re:Lafey76 03.12.06, 21:22 Kubus 26 listopada skończył miesiąc. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
lafey76 Re:Lafey76 03.12.06, 21:26 Pytam bo moja mała wlasnie tez w pierwszym m-cu miala takie problemy,ja zastosowalam to co opisalam wczesniej i pomoglo.Jesli karmisz równiez mieszanka to duzo przepajaj małego herbatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
papasowa Re:Lafey76 04.12.06, 09:09 a ja polecam czopki glicerynowe,niekoniecznie pchac do pupy ale tak troszke podraznic odbytek. a jak nie zadziala to pol czopka do srodka a i tak po chwili go zrobi z kupka. ja tez mam problemy i tez zmienialam mleko i bylam u lekarza. moze jeszcze pomoc masazyk, kolanka za przyzwoleniem dziecka do brzuszka i krecimy w prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
paulapo Re: Problem z kupką:( 04.12.06, 09:25 ja swojemu synkowi dawałam do picia przegotowaną wode mineralna. Kupy sie poprawily Odpowiedz Link Zgłoś
malina222 Re: Problem z kupką:( 04.12.06, 12:09 Pomógł dopiero Nutramigen + lakcidofil. Odpowiedz Link Zgłoś
aniqa1 Re: Problem z kupką:( 04.12.06, 12:12 jezeli ma problem z kupa to najlepiej bedzie jesli bedziesz go przepajac woda przebotowana jesli to nie pomoze to czopki glicerynowe( ZAPRASZAM NA CZAT EDZIECKO) Odpowiedz Link Zgłoś