Dodaj do ulubionych

Pytanie do Pani Moderator

IP: *.* 11.09.02, 22:13
Kochana Asiufaktycznie porządek się zrobił na "Niemowlęciu", ale mam jedno pytnie. Ostatnio zainteresował mnie wątek o smoczkach (Smoczki precz), który zamknęłaś, ponieważ wcześniej temat smoczków został już podjęty. Otworzyłam wskazany prze Ciebie wątek i poczułam się zawiedzina, gdyż dotyczył on, owszem, smoczków, ale w zupełnie innym aspekcie. Czy faktycznie trzeba aż tak drastycznie zamykać wszystkie wątki o podobnej tematyce?Rozumiem ucinanie wątków kalendarzowych (sama z nich korzystam, ale faktycznie co miesiąc powinny być zamykane i ewentualnie otwietrane na nowo, bo blokują strony forum), lub zamykanie jednej z dwóch czy trzech dyskusji na temat jednej książki. Ale czasem, choć temat wydaje się taki sam, to kontekst wypowiedzi zamieszcznych w wątku jest zupełnie inny.Może się mylę, ale wierzę, że wyjaśnisz mi to zawiłe zagadnienie ;-)Dzięki z góry :hello:Gusiak
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_t Re: Pytanie do Pani Moderator IP: *.* 12.09.02, 15:13
      Gusiaczku miły, już wyjaśniam: jest wiele wątków, w których posty mają temat ten sam, a treść zupełnie inną... chociażby wątek o Smakołykach HIppa, w którym opisywane są... przysmaki Bobovity... (nota bene wątek ten zostanie przeniesiony na Forum Jedzenie).Przeciez NIC nie stoi na przeszkodzie, żebyście pisały o smoczkach coś innego, prawda? Oczywiście, mogę otworzyć wątek Smoczki precz. Ale co to zmieni??? Dopiszcie się do tamtego, rozpoczętego wcześniej wątku i już. W czym problem? Przecież nawet w temacie postu można zasygnalizować zmianę treści, prawda? Dziękuję za uwagę o książce, zaraz jakiś z tych wątków zamknę. :-)Bardzo proszę, nie róbcie bałaganu. Bo ja jestem bezlitosny czyścioszek i będę tu sprzątać. :lol: Teraz jeszcze mała uwaga: na górze pojawił się link do moich uwag moderatora. Proszę Was bardzo, aby wszelkie pytania i uwagi do mnie podpinać tam. Albo wysyłać prywatnie mailem, a ja na pewno na każde odpowiem. Jestem otwarta na propozycje i konstruktywną krytykę! :-) AsiaT, moderator forum Niemowlę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka