anetka.sk 18.12.06, 12:14 Mam pytanko, moze wiecie dlaczego moja corka (skonczyla 5 miesiec) nie chce sie tulic do mamusi a ni tatusia??? Czy to moze oznaczac Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netka133 Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 12:30 No właśnie... z tym przytulaniem to różnie bywa. Moja niunia skończyła roczek i też kiepsko się przytulała wcześniej Teraz ma wiele chwil kiedy przychodzi, kładzie łepek na kolankach i przymila się, albo ściska mamę/tatę Ale ma też momenty kiedy odpycha rączką jak się ją bierze na ręcę i tuli ... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiik Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 12:37 moja zaczęła się przytulać, kiedy zaczęła się przemieszczać Odpowiedz Link Zgłoś
an_qa Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 12:48 Natalia ma 9 miesiecy i przytula sie tylko wtedy gdy jest spiaca. Jak nie jest to wrecz sie odpycha raczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
anetinus Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 14:26 dzieki za pocieszenie, bo juz nie moge sie doczekac kiedy sie do mnie przytuli. ma dopiero 4 m-ce i balam sie ze moze nie lubi sie przytulac Odpowiedz Link Zgłoś
kreola7 Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 15:04 A mała to przytula się jakoś tak odkąd skończyła 1.5 roku, a teraz prawie 2 mówi tak, psitul sie i łapie mnie zaszyje jak ją usypiam, albo gramoli mi się na kolana jak jem obiad i pyta psituliś Mjusie(Maja)? ) Odpowiedz Link Zgłoś
kejti_82 Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 15:06 Moja ma 5,5 miesiąca i też się nie przytula..., chyba ze "na śpiocha" do taty, kiedy ten ją "beka" akurat. Czasem to się nawet odpychać potrafi... Też czekam na to "psitul mnie mamo" Odpowiedz Link Zgłoś
jufalka Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 16:07 dzieci wtym wieku jeszcze sie chyba nie przytulają same... Odpowiedz Link Zgłoś
anulaaa Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 17:02 hheh jasne,że nie-a napewno nie w pełni śiwadomie moja córa ma rok i codziennie się przytula-jest bardzo prytulaśna Odpowiedz Link Zgłoś
ulcia111 Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 16:50 To ja sie pochwalę Dawid ma 6 miesięcy i bardzo lubi sie tulic i to nie tylko do mnie bo do babci też rano jak wstaje obłapia mnie raczkami przyciaga do siebie i daje buzi choc ma kuzynke miesiac starsza i Martynka zupełnie odwrotnie jak chce ja sie przytulic to sie odpycha i płacze moze to zalezy od dziecka dodam ze Martynka i Dawid są do siebie od urodzenia zupełnie niepodobni zachowaniem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inia33 Re: Przytulanie sie ???? 18.12.06, 20:53 młoda ma rok i przytula się... hm, nie wiem dokładnie od kiedy ale na pewno od kilku miesięcy ściska łapkami za szyję i rozdaje mokre buziaki no i jest to obiektem zazdrości kuzynki-mamy 3 miesiące starszej dziewuszki Odpowiedz Link Zgłoś