spa746 10.01.07, 15:55 Za 9 dni idę z 3 miesiecznym synkiem na drugie szczepienie. Po pierwszym był niespokojny bardzo kiepsko spał przez 3 dni, czy są jakieś soposby, aby uniknąć objawów poszczepiennych??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamucha27 Re: Objawy poszczepienne 10.01.07, 16:28 mój po każdym szczepieniu był bardzo placzliwy i miał w nocy stan podgorączkowy. Po ostatnim dałam mu na noc czopek (paracetamol) i obyło się bez tych przykrych skutków ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
ineska2 Re: Objawy poszczepienne 10.01.07, 16:32 sa takie czopki homeopatyczne viburcol, uspokajaja, wyciszaja i przy okazji dzialaja przeciwgoraczkowo, moja kolezanka to dawala, ale dawke uzgodnij wczesniej z lekarzem, koniecznie, bo 3 miesiace to jeszcze malenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniamum Re: Objawy poszczepienne 10.01.07, 18:53 viburcol stosuje sie od pierwszych dni zycia, jest to lek homeopatyczny.. a jalepszym sposobem na unkniecie objawow poszczepiennych to nie szczepic.. Odpowiedz Link Zgłoś