Dodaj do ulubionych

co robic??

15.01.07, 16:05
juz nie wiem co robic... moja 3 tyg. córka od 6 rano dzis do teraz czyli juz
16... nie spi wcale tylko płacze...co jej jest????
Obserwuj wątek
    • amwaw Re: co robic?? 15.01.07, 16:10
      Może błąd dietetyczny( np soczek pomarańczowy), a moze co innego.
      Odpowiedż na zadane pytanie :Isc do lekarza.
      • hipopotamama Re: co robic?? 15.01.07, 16:21
        Pewnie jest zmęczona. Niestety dzieciaczki już tak mają. Płaczą bo są zmęczone
        i chcą spać i przez to, że płaczą nie mogą zasnąćsad
        • hipopotamama Re: co robic?? 15.01.07, 16:25
          aaaa...i moja rada. Włóż ją na kilka minut do ciepłej wanny, pomasuj,
          pośpiewaj, rób wszystko co uspokajające. Ubierz ją (byle bez zbędnych ekscesów,
          może przecież być w samym body, długie ubieranie tylko ją rozzłości), dobrze
          nakarm i jeżeli to jest to to sama odpłynie. Odwagi!
        • amwaw Re: co robic?? 15.01.07, 16:31
          10h ryk jako efekt zmęczenia???Nawet bardzo zmęczony 3tygodniowy noworodek za
          wygraną i w końcu padł ...Nierealne.
          • miciek6 Re: co robic?? 15.01.07, 16:35
            Może kolka? zawiń ciasno w kocyk--pokołysaj. Jak płacze? Czy z przerwami czy
            pręży się -czy robiła kupę? Może głodna ? Może pic sie chce --troszkę wiecej napisz
          • hipopotamama Re: co robic?? 15.01.07, 16:35
            A 10h wzdęcia jest twoim zdaniem realne? Zresztą nie chodzi o to co komu się
            wydaje tylko o to żeby dziewczynie pomóc, a każda ma inne doświadczenia z
            dziećmi i każda rada może okazać się tą właściwą.
            • amwaw Re: co robic?? 15.01.07, 16:52
              Przy wzdęciach dzieciak nie wyje tylko się pręży.10h ból brzucha po błędzie
              dietetycznym jest jak najbardziej realny, 10h atak kolki?Bez problemu.10h ryk bo
              np boli ucho?Też bez problemu. Natomiast 10h wycia bo dziecko jest zmęczone z
              pewnością nie. Zresztą dziecko ma 3tyg a to oznacza, że w ciągu tych 10ciu
              godzin na pewno miało już drzemkę.

Dziewczynie może pomóc lekarz.
              • hipopotamama Re: co robic?? 15.01.07, 17:18
                Nie będę się z Tobą licytować. Będę się bardzo cieszyła jeżeli okaże się, że
                masz rację byle temu maleństwu coś pomogło.
    • kasiamarkusowa Re: co robic?? 15.01.07, 16:51
      diete mam rygorystyczna..nie jem nic zakazanego... być może to rzeczywiście
      zmęczenie tej małej...no sama nie wiem...
      • amwaw Re: co robic?? 15.01.07, 16:56
        Zadzwoń do przychodni- albo poproś o połączenie z pediatrą albo poproś o wizytę
        domową. W najgorszym razie wezmą Cię za przewrażliwioną mamę,ale na dobrą
        sprawę- niedługo pewnie zamykają przychodnię, a kolejnych 10ciu godzin płaczu
        chyba ani wy ani mała nie zniesiecie,a wizyta na sotrym dyżurze nie należy ani
        do przyjemności ani nie jest najzdrowsza da 3 tygodniaka( dzieci z zapaleniem
        płuc i inne takie...).
        Zadzwoń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka