22.01.07, 08:20
Czy wasze 5-6 tygodniowe maluszki tez placza cale noce az po swit?
Obserwuj wątek
    • jotka_aa Re: niemowle 22.01.07, 10:44
      Mój nie płacze całe noce...jeśli jest dziecko najedzone i ma "sucho", wówczas
      śpi słodko, a budzi się z płaczem na karmienie...a je w nocy dość często...no
      cóż skoro twoje dziecko nakarmione i jest w pampersie to płacze bo może mu za
      gorąco?...już z taką się sytuacją spotakałam...jak raz zobaczyłam jak koleżanka
      ubiera na noc swoje dziecko i zakrywa puchową kołderką i w nocy 24
      stopnie...żeby przypadkiem nie zmarzł....jeśli mu nie gorąco, to może coś go
      boli?..brzuszek? nie wiem czy karmisz butelką czy sama...może warto zmienić mleko?
      • auftrag Re: niemowle 22.01.07, 12:03
        Moja Laura placze a wrecz i krzyczy cale noce.dzis tez nie spalismy a ona teraz
        spi jak aniolek to trwa juz trzeci tydzien karmie mlekiem HIPP,karmilam piersia
        pierwszy tydzien i nagle pokarm sie skonczyl sama juz niewiem co myslec
        ?Dziekuje serce ze odpisalas .
        • ola33333 Re: niemowle 25.01.07, 10:43
          O mleku Hipp PRE gdzies czytalam, ze ma co prawda ocene z niemieckiego Öko
          testu bardzo dobra, ale u niektorych dzieci moze powodowac kolki. Moze powinnas
          zmienic mleko.

Pozdrawiam
    • ewelinka191 Re: niemowle 22.01.07, 11:18
      Moj maluszek rowniez w nocy nie placze,budzi sie co ok 4 godz do
      karmienia,przebieram go i dalej slodko spi.zawsze o 19 kapiemy naszego
      szkrabeczka pozniej karmie go i niestety maluszek zasypia dopiero ok22.pierwsze
      karmienie ok 3 w nocy pozniej ok 7.przebrany i najedzony slodko i bez placzu
      przesypia noc.przykrywam go jedynie kocykiem,na noc zakladam mu pajacyk dosc
      cienkitki i body pod spod,w pokoju temp22C.pozdrawiam
      • auftrag Re: niemowle 22.01.07, 12:14
        macie chyba jakies cudowne dzieci ja do takich nie naleze serdeczne pozdrowienia
        Agnieszka
        • shamsa Re: niemowle 22.01.07, 13:07
          moja plakala, poszlam do pediatry, a to zapalenie ucha bylo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka