auftrag 22.01.07, 08:20 Czy wasze 5-6 tygodniowe maluszki tez placza cale noce az po swit? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jotka_aa Re: niemowle 22.01.07, 10:44 Mój nie płacze całe noce...jeśli jest dziecko najedzone i ma "sucho", wówczas śpi słodko, a budzi się z płaczem na karmienie...a je w nocy dość często...no cóż skoro twoje dziecko nakarmione i jest w pampersie to płacze bo może mu za gorąco?...już z taką się sytuacją spotakałam...jak raz zobaczyłam jak koleżanka ubiera na noc swoje dziecko i zakrywa puchową kołderką i w nocy 24 stopnie...żeby przypadkiem nie zmarzł....jeśli mu nie gorąco, to może coś go boli?..brzuszek? nie wiem czy karmisz butelką czy sama...może warto zmienić mleko? Odpowiedz Link Zgłoś
auftrag Re: niemowle 22.01.07, 12:03 Moja Laura placze a wrecz i krzyczy cale noce.dzis tez nie spalismy a ona teraz spi jak aniolek to trwa juz trzeci tydzien karmie mlekiem HIPP,karmilam piersia pierwszy tydzien i nagle pokarm sie skonczyl sama juz niewiem co myslec ?Dziekuje serce ze odpisalas . Odpowiedz Link Zgłoś
ola33333 Re: niemowle 25.01.07, 10:43 O mleku Hipp PRE gdzies czytalam, ze ma co prawda ocene z niemieckiego Öko testu bardzo dobra, ale u niektorych dzieci moze powodowac kolki. Moze powinnas zmienic mleko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinka191 Re: niemowle 22.01.07, 11:18 Moj maluszek rowniez w nocy nie placze,budzi sie co ok 4 godz do karmienia,przebieram go i dalej slodko spi.zawsze o 19 kapiemy naszego szkrabeczka pozniej karmie go i niestety maluszek zasypia dopiero ok22.pierwsze karmienie ok 3 w nocy pozniej ok 7.przebrany i najedzony slodko i bez placzu przesypia noc.przykrywam go jedynie kocykiem,na noc zakladam mu pajacyk dosc cienkitki i body pod spod,w pokoju temp22C.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
auftrag Re: niemowle 22.01.07, 12:14 macie chyba jakies cudowne dzieci ja do takich nie naleze serdeczne pozdrowienia Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
shamsa Re: niemowle 22.01.07, 13:07 moja plakala, poszlam do pediatry, a to zapalenie ucha bylo Odpowiedz Link Zgłoś